Hoe kiezen voor de sport?

Als je met hoge impact van sport, zoals honkbal, Football of basketbal, het kiezen van de juiste uitoefening van glas is van essentieel belang, met het oog op de bescherming van uw lies.Met de beweging van de toque, kopje doelstelling is het verbeteren van de testis, ondersteuning en bescherming van sport op het gebied van de botsing.Het kiezen van de juiste kwaliteit van de sport kop uit het lichaam, dat betekent dat jonge of volwassen, leeftijd en hoe het voelt in je lichaam.
De keuze van de beweging, wil je een kopje kleiner maken.Afhankelijk van de leeftijd en de kwaliteit van de omvang van het lichaam.Vijf jaar en ouder jongen, tot 4 meter 80 kilo en draagt een kopje 1 cm / 4 centimeter diep.11 jaar en tot meer dan 5 meter en 110 kilo jongeren moeten de Davis Cup, diepte van 2 cm.Tot slot, de volwassenen van 18 jaar en maximaal kan dragen overal glas tussen 2 1 / 4 en 2 / 2 centimeter diepte is afhankelijk van uw lengte en gewicht.
Op basis van de omvang van de keuze van een toque.De keuze van een toque, net als z ’n ondergoed.In een ballenbeschermer benen moeten strak genoeg om te voorkomen dat de roterende of vervalst.
Doe een dubbele – broek.Ze moet in de dij of de vermindering van de lengte van de korte broek, en de omvang van de formele ondergoed moet hetzelfde zijn.
In het kruis – Broek, naar keuze in je zak toque voor de beker.
In de kamer van mobiele controle door de ballenbeschermer en de beker van sport.De fans en sport drankje moeten niet te veel aan sport, je moet blijven in de lies, terwijl zij je testikels te steunen.