Football spelen na je knie pijn

Elke keer als je loopt, loopt of permanente, op je knieën zijn onder druk komen te staan, terwijl de druk dan Football spelers knie moet grote atleten.Ondersteuning van de bestanddelen van de knie, bijna uitsluitend door het zachte weefsel, zoals de pezen en ligamenten, kraakbeen en kleine spieren, kwetsbaar.Als je weet wat de oorzaak is van je pijn, je kan kiezen voor een behandeling van programma ‘s, te voorkomen dat in de toekomst een pijnlijke en terug in het spel.
De knieschijf van verwijst naar een saai, pijn, pijn in de knieën als gevolg van het gebruik en de toestand is zeer vaak in hardlopen, fietsen en een Football speler.In het voetbal in de richting van de plotselinge veranderingen in de gemeenschappelijke zal de tranen van de voorste kruisband, bolvormige of handeling, of.Deze twee soorten schade zou leiden tot ernstige pijn, zwelling, is het moeilijk om je knieën en gezamenlijke gevoel van onzekerheid.
Hoe je met je knie doet pijn, hangt in grote mate af van de reden.Voorste kruisband, of de tranen van de meniscus operatie, kan het nodig zijn.In het algemeen een pijnlijke knie, de knieschijf van Football spelers kunnen niet veel ervaring met de behandeling van ijs en pijnstillers, steun of steun van de gevolgen van de opname van lage activiteit betreft niet snel verandert van richting.Als je in het spel plotseling, ernstige of aanhoudende pijn in de knieën, neem dan contact op met uw arts of een coach.
Als je je knie doet pijn, maatregelen moeten worden genomen om ervoor te zorgen dat de pijn, je zal niet weer gebeuren.Controleer je niet de schoenen dragen, met name de zolen.Vervanging van versleten schoenen en de nieuwe steun.Als u lijdt aan een ziekte en fysiotherapeuten, rekening houdend met de oefeningen om je knieën als je lopen of rennen.Benen spierkracht te helpen ondersteunen, op je knieën.
Je quadriceps, knie en intramusculaire externe stabiliteit geven aan je knie.Als je bij het veranderen van richting of spelen of stap op het hoofd met een hoge impact van de spieren, laat je knieën niet naar binnen.Probeer een been, testen, hurken, benen krullen en een kracht in je Dij spieren, pijn in de knieën te helpen in de toekomst te voorkomen en de schade.