Honkbal seizoen opleidingsprogramma ‘s

Buiten het seizoen om honkbal speler kans zich te concentreren op de ontwikkeling van hun eigen, met name als spelers.Ons doel is het herstellen van de schade in het seizoen, om de kwaliteit van de ontwikkeling van de spieren en, meer macht en meer flexibiliteit, de verbetering van de vaardigheden van honkbal.
Het hoge bedrag van het gewicht van de opleiding is in omdat ze l is ontworpen, en uitbreiding van de omvang van de spieren.Maar vier dagen per week.De nadruk op je borst, rug, schouders, dat het hoofd en romp, ten tweede een spier op maandag en donderdag, je benen en je buik op dinsdag en vrijdag.De voltooiing van de drie reeksen van elke oefening, met inbegrip van 12, 10 en 8 vertegenwoordigers.En elke verhoging van het gewicht.
Als je die bal gooien, of wanneer de heupen, schouders, benen, en de kern van kracht zal worden.Zal de opleiding tot de programma ’s van je op dinsdag en vrijdag, dus ze vallen op dezelfde dag dat je benen en je buik spierkracht.Om in de heupen en benen, met inbegrip van de doos sprong op Tucker, een doos springen, springen en verdeeldheid.De ontwikkeling van het vaste praktijk push – ups, de bal de borst geven en stevige bal hoofd slaan.Voor de oorspronkelijke rotatie – energie, investeringen en de twist is effectief.Acht tot tien keer de uitoefening van twee van de drie in de mouw.
De in het laagseizoen je voetenwerk en voortvarendheid zal je meer een bal over de grond en de werking van de Stichting en de grotere nauwkeurigheid.Onze opleiding moeten op maandag en donderdag.De opleiding van hoge kwaliteit, met inbegrip van touwladder voetenwerk, – type en de shuttle vlucht.- springen, springen in een enkel de Duitse kant aan de voor – of achteruit met de voeten zo snel mogelijk.Voor de werking van een drie – shuttle, in één enkel document, elke vijf meter naast.De eerste keer in de centrum – en Sprint naar de kegel naar rechts en links, en een sprint naar de centrale kegel.
De slagman moet in de opleiding van drie tot vier schoten per week.Elke keer als je op een totaal van 50 tot 200 keer slaan.Als je een infielder, zoek je een partner op grond van 50 tot 100 een bal.Elke vertegenwoordiger, stel je voor dat je naar je gooien en aanpassen van de stap van de basis.
De pitcher in evenwicht moet zijn tussen de steun en de zorg voor het seizoen goed getraind.Het tijdschrift “Alan” van de Universiteit van honkbal Jaeger aanbevolen twee tot drie weken zonder enige vorm van opleiding, en een extra vier tot zes weken over de oprichting van het lichaam en de armen.Als je klaar met je opleiding, met inbegrip van drie tot vier weken moet 5 tot 20 minuten lang in gooien, 60, 75, 90 meter.Twee tot drie dagen per week, de operatie doen. Opleiding, versterking van de rotator cuff.Ze kunnen de interne en externe schouders en armen buigen.,.De voltooiing van 12 tot en met 15 keer oefenen.