De historische locatie

In de geschiedenis van de wetenschap?De CE – markering van overeenstemming, en het landschap, de Verenigde Staten van Amerika (¯ nationale historische locatie variëren van kleine tot grote en spectaculair.Ze herdenking, mensen, plaatsen?ES en dingen, helpt ons eraan te herinneren dat een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis van ons land, niet uit.Door het Ministerie van oorlog en de regering van de Verenigde Staten (¯ controle van instellingen, nationale monumenten is op dit moment niet uit het systeem ¡n de landen onder de zorg van het park.Veel website biedt verschillende soorten activiteiten buitenshuis en tentoonstellingen, culturele manifestaties, en toerisme.
Op de volgende pagina ‘s, zult u zien dat sommige landen – is de meest begeerde nationale historische site.Met inbegrip van de contact informatie, om je te helpen met het plannen van uw reis en foto ’s van elke bestemming.Hier is een voorbeeld van wat is:
Abraham Lincoln land van geboorte van historische plaatsen
Abraham Lincoln is geboren in 1959 opgerichte nationale monumenten, is een van de grootste Memorial president Lincoln het bezoekerscentrum en musea.116 hectare in Kentucky, in het park wandelen, een pad door het Lincoln geboorteplaats, velden en bossen.
Adams nationale monumenten
Adams nationale historische plaatsen in 1946 opgericht, voor de meest invloedrijke familie heeft eerder een fascinerend verhaal.In Zuid – Boston, de kleine steden in quincy, deze plek is een kans voor de toeristen, door middel van wandelen, het blijkt een van de best bewaarde achttiende eeuw officieel de tuin in New England.
De nationale monumenten van Allegheny portage
De Allegheny portage nationale historische site is gewijd aan de eerste trein in de Allegheny bergen.De oorspronkelijke tien hellend vlak in de Allegheny jullie vier nationale historische plaatsen zichtbaar, afgezien van het graven van motoren van de brug, het bouwen van huizen, zonder mortel, en voor de eerste keer in de tunnel.
Andrew Johnson de historische locatie
Andrew Johnson nationale historische monumenten, die in 1963, is de herdenking van een kleermaker, die de president.In greenville, ter plaatse, Tennessee, met inbegrip van ruwe kleermaker Johnson heeft 1831, twee van z ’n huis, en nationale begraafplaats, betaal maar Andrew Johnson en begraven worden.
Boston Afrikaanse landen historische monumenten
Boston Afro – Amerikaanse landen historische site biedt een koloniale periode in het leven van de zwarten te kijken van de Verenigde Staten.Een one-and-a-half-mile lopen naar Boston voor de burgeroorlog, met inbegrip van de structuur van de Beacon Hill 15 zwarte erfgoed verbonden is met het oog op de weg, politieke, sociale, en op dit moment de zwarte aspect van het onderwijs.
Brown versus de Commissie van nationale monumenten van onderwijs
Brown versus de Commissie voor gelijkheid van onderwijs is een mijlpaal.De website is gericht op de lagere school in Topeka Monroe 1515 Monroe Street, in de hoofdstad van de Verenigde Staten, in de hoofdstad van de Verenigde Staten, de hoofdstad van de in de Verenigde Staten, in de Verenigde Staten in de hoofdstad.Deze site in 1992 werd bestemd voor de landen in de afgelopen 40 jaar na de historische monumenten en historische uitspraak.
Carl sandburg nationale monumenten
In North Carolina, Carl sandburg thuis bezoek is een kans voor het leven op het platteland van de schrijver, dichter, docent, bard, politieke activisten en denkers.Bezoekers kunnen lopen op de boerderij, zag de demonstraties en deel te nemen aan de programma ’s en de muziek, poëzie.
Charles Pinckney nationale monumenten
Charles Pinckney nationale historische plaatsen in South Carolina is voor een man die in een revolutie in de oorlog, en bij te dragen aan de totstandbrenging van de grondwet van de Verenigde Staten.Het verhaal over Charles Pinckney sni boerderij, en de Verenigde Staten van Amerika als een jonge en opkomende landen.
De Japanse nationale monumenten van Chicago
Ter ere van door de Franse onderzoekers hebben die landen de belangrijkste waterwegen, Chicago historische monumenten opgericht in 1952, met behoud van de I&M een belangrijk onderdeel van het nationaal erfgoed. Een deel van.
De historische locatie ‘
Mooi gebouw en Achttiende eeuwse vesting langs de kust in St. Croix dag suiker is, de koning en de Deense regel wat we noemen de Maagdeneilanden regio ’s door een link.De historische locatie zeven ‘behoud van historische gebouwen, met inbegrip van de Deense West India en Guinee pakhuis, gebouwd in 1749.
De historische monumenten
Clara Barton nationale historische plaatsen in Maryland behoudt de oprichter van de Amerikaanse Rode Kruis is thuis.In 1897 leven totdat ze Barton van 1912 dat haar wat meubels en spullen.De structuur van het Internationale Comité van het Rode Kruis is als eerste de voorraden. De bouw van de eerste, maar ook de Verenigde Staten een permanente zetel van het Internationaal Comité van het Rode Kruis.
Edgar allen Poe nationale monumenten
Edgar Allan Poe nationale historische locaties bezoekers is een groot schrijver in z ’n demon.Poe van verscheidene in Philadelphia, alleen deze kleine stenen huis nog steeds in Noord – 7th Street.
Edison nationale monumenten
In West Orange, Edison nationale historische plaatsen van het Amerikaanse genie uitvinding fabriek “.Edison en zijn collega ’s heeft de film, een verbetering van de accu’ s, vooruitzichten, en een fabriek van rubber.
Eisenhower nationale monumenten
Eisenhower nationale historische monumenten, president Dwight D. Van de boerderij is, heeft de ontmanteling van toerisme en mamie, die door de “Ike” (van de jeugd en mamie Eisenhower bijnaam) Pennsylvania boerderij in deze de randen van de strijd.Deze reis is dat hij in de Verenigde Staten voor de middenklasse.
埃利诺罗斯福 nationale monumenten
埃利诺罗斯福 nationale historische monumenten, die van 1977, behoud van Eleanor Roosevelt privé terugtrekken, gesneden uit z ’n huis Hyde Park een afgelegen hoek van onroerend goed, New York.
Eugene O ‘Neill nationale monumenten
Met uitzicht op de San Ramon Valley en de bergen diablo in Californië, O ‘Neill Tao huis was vroeger thuis, een van de grootste Amerikaanse schrijver.Vandaag is het een nationale historische site gewijd aan de O ‘Neill leven en werken.Dit is Eugene O Neil nationale historische locatie is nog steeds een open ruimte, dus kunnen bezoekers muildierhert, Charlotte, of wilde kalkoen vrij rondlopen.
De geschiedenis van het land in het Ford theater
Ford theater is grote president Abraham Lincoln vermoord waar de kogel.Washington op het theater, Ford – is het Ford theater is ter ere van Lincoln, maar het is nog steeds een actieve drama, drama in de productie door middel van seizoen.
Fort Bowie nationale monumenten
1000 hectare fort Bowie nationale historische monumenten ter gelegenheid van de Apaches en het leger van de Verenigde Staten de hevige conflicten tussen de verhalen.Maar in Arizona, fort, toeristen kunnen naar Fort Bowie ruïnes en de tentoonstelling in het centrum van de toeristen.Andere activiteiten met inbegrip van vogels en dieren, wandelen.
Davis nationale monumenten
Davis nationale historische plaatsen in West – Texas verdediging van de belangrijke posten, met inbegrip van de meest indrukwekkende overblijfselen van de oorlog een fort van de Indianen.De faciliteit heeft de eerste in de geschiedenis van militair fort in West Texas en de eerste van deze posten, met inbegrip van de Afro – Amerikaanse soldaten.
De historische locatie van Fort laramie
De historische locatie van Fort laramie, in de buurt van de North platte en laramie River Junction, behoudt de Wyoming de eerste permanente oplossing voor de witte, officieel als Fort William.
Larned fort staat van historische plaatsen
Larned fort in Kansas, opgericht in 1859, bescherming van passagiers en de post is de Santa Fe, behoud van het land van de grensposten.Negen originele stenen gebouw nog schetsen van vijf hectare parade in Fort larned nu de historische locatie.
Fort Raleigh nationale monumenten
Raleigh, landen op het gebied van het Verenigd Koninkrijk van historische plaatsen is de mysterieuze “de verdwenen kolonie ‘.Stil, beboste websites, met inbegrip van cedar, eiken, Holm, en van andere bomen, kan reeds worden gebruikt voor de bouw van schepen, de huizen, de kolonisten of meubilair.Een mooie natuurlijke pad slingert door 150 hectare, een klein fort gebouwd en de bodem hetzelfde zijn, is een gracht graven, en de aarde in de muur naar binnen gooien.
Fort Scott nationale monumenten
Fort Scott nationale historische monumenten, gebaseerd op de prairie 1842, in dienst van een elite cavalerie, opleiding of op een paard en lopen, de handhaving van de vrede tussen de blanken de Indianen de kolonisten.De website wordt ook gebruikt als basis voor de levering van in de burgeroorlog, en later in het kader van de bescherming van de werknemers de aanleg van spoorwegen van Texas naar Kansas.
De historische locatie in Fort Smith.
De historische locatie in Fort Smith, golvende prairie militaire buitenpost, Arkansas en Oklahoma grens, en bestaat uit twee fort, om de vrede te handhaven, in ruwe, wetteloze grens van de resterende.
De historische locatie in Vancouver,
Het fort is in het noordwesten ergens beginnen.Gebouwd in 1825 in het Verenigd Koninkrijk gevestigde onderneming die in de Hudson Bay bont handel langs de kust van de Stille Oceaan, wordt het Oregon landen economische, sociale en culturele centra.
Frederick douglass nationale monumenten
Frederick douglass nationale historische Memorial Frederick Douglas… Alle verdedigers van de gelijke rechten.Een deel van het nationale park systeem sinds 1962, Mount cedar verandert als douglass woont daar.In Washington D.C. elegant meubilair, het Huis is origineel, en douglass handbagage, blijkt dat z ’n rijkdom en succes.
De wet van Frederik de historische locatie
Frederick Law toen de nationale historische plaatsen in de Brookline, Massachusetts, is een monument van het werk is van z ’n leven.De vader van ons landschap is toen in groene ruimte, een traditie van de wilde natuurgebieden en het park in de stad, een van de bekendste is Central park in New York, helpen bij het definiëren van de Verenigde Staten ziet er vandaag.
De historische locatie vriendschap.
In Fayette County, Pennsylvania, naar de Hill is één van de beste nationale park geheim houden.Van 1789 tot 1825 Albert gallatin Huis vertellen het verhaal zo bij Thomas Jefferson, die