De beroemde zwarte Football spelers.

De wedstrijd begon in het Verenigd Koninkrijk van Groot – Brittannië 1863, volgens de l is de Football Association, de Internationale Federatie van voetbal.De FIFA te steunen, de nationale wedstrijd tussen België en de wedstrijd, 1904 in Frankrijk.De eerste zitting van het wereldkampioenschap voetbal in de jaren dertig van de vorige in Uruguay worden gehouden, in de fase waarin veel van voetbal en de generaties van beroemde zwarte spelers.
Sommige fans ondervraagd Bailey L is titel als beste speler.Edson ARANTES Nascimento, geboren in Brazilië is een klein stadje, Bailey was Football spelen, is de wereld cup winnen de gouden medaille van de jongste speler, hij was pas 17 jaar oud.Hij 1360 wedstrijden in de 1281 een bal.In z ’n carrière van 15 jaar en Brazilië, Bailey heeft veel van voetbal van gegevens, zoals de wereld beker winnen van de drie doelstellingen van de concurrentie meer dan anderen.Bailey heeft z ’n carrière aan het einde van het universum en New York, z’ n deel uitmaakt van de ontwikkeling van American Football.
De beroemde Amerikaanse zwarte spelers is pope Eddie, hij heeft mensen in de Verenigde Staten, de doeltreffendheid van het nationale team L is 11 jaar, vanaf 1998.De paus en de andere twee spelers uit de parallelle wereld beker 31 wedstrijd.Hij is 11 jaar Football speelde, is vier keer de all star team en een grote Football League kampioenen, drie keer.
Geboren in 1971 Minneapolis, Briana Scurry is de beste keeper van de vrouwelijke studenten L is in de universiteit.Ze blijven spelen in de wereld beker Amerikaanse vrouwen niet uit het team van 1992 tot 2004 doelman, hen te helpen winnen met twee gouden medailles en 1999 een kampioen, waar de fans ook nog haar drastische sanctie in China redden.Lopen, is ook de Olympische spelen ze met pensioen en het professionele voetbal tot 2010.
De zwarte lijst van de wereld beroemde Football speler is een lange en uitstekende.Het bestaat uit drie Braziliaanse, Ademir, wie scoorde 32 doelpunten in 39 internationale wedstrijd, 济尼奥 yai, wie heeft 20 jaar van het nationale team; en romario, die een rol hebben gespeeld in de jaren negentig van de vorige eeuw werd in 1994 voor de speler van het jaar van de FIFA.De beroemde spelers, met inbegrip van nwankwo kanu in het Verenigd Koninkrijk, in Nigeria, is een deel van de wereld cup kampioen, 1998; hij hij drie keer, kiezen voor Afrikaanse voetballer uit Liberia; – George weah), was het effect in de hoogste professionele teams in Europa, is gekozen als de beste voetballers in Europa In 1995.