De verschillen tussen voetbal en voetbal

Miljoenen fans volgen twee bal, een van Amerika ’s favoriete en andere favoriete van de rest van de wereld.Iedereen is in een groot gebied van de rechthoek, en volgens de regels, in de negentiende eeuw ontwikkeld.L ° voetbal is een spel voor heren, is het beest.Voetbal is een wreed spel (± beest, dat Henry Blaha, een Boston college Football spelers, in 1972.In feite, Football is een contact sport, een van de meisjes en vrouwen hebben de vooruitgang als ster, speler.Ondertussen, voetbal is een botsing, soms wordt het echt geweld.
Deze twee ontwerp – kenmerken van twee rivaliserende 11 – team.Football spelers bestaat uit een enkele eenheid, terwijl de voetballer worden toegewezen aan de aanvallen, verdedigen of speciale team.Een van de regels van de Football – veld is 100 meter breed 53 meter.Het voetbal van iets groter, 100 meter naar de 130 meter breedte van 50 meter breed.De voetbal tekens per 10 meter en hasj mark één code, en een teken van een voetbalveld, en twee vrije worpen in het middenveld.Elk van deze kenmerken van de sport een van de organisatoren, meestal in Rugby en voetbal middenvelder quarterback.Elke beweging van de voorschriften in het team in de aanval op dezelfde houding naar beneden, een slimme tactiek, in plaats van kersen te verdedigen.In het voetbal spelen, spelen gewoonlijk van toepassing zijn op hun eigen veters van schoenen, voetbal stijl.
De wedstrijd blijven door middel van twee – en 45 minuten, 40 seconden door de opschorting van het voetbal wedstrijd in het spel tussen de kwartaal, duurde vier minuten.In het voetbal, maar de rechten voor het gebruik van hun eigen handen aan de bal.Voetbal in de Unie in de regel van de FIFA, de internationale organisaties voor het beheer van het voetbal, om elke drie alternatieven, en voetbal kan spelen in de oneindige vervanging in staking.In het voetbal een legitieme aanpakken zal een voetbal.Football spelers in een shirt en Broek, kleding en schoenen, maar Football spelers in een uniform, helm, schoudervullingen.
De bal over de doellijn voetbal score doorbraak voor de touchdown of vliegtuig zes punten een tweepunter.De bal moet door het doel van een bal in een post – of de derde schietpartij.In het voetbal, de bal moet volledig over de post. Het doel en de doelstellingen van het aantal onder tussen in het doel.Een beetje Football fans is ongeveer gelijk aan de doelstellingen en de extra punten scoren, dus een 4 – 2 dezelfde wedstrijd 28-14 omzetting van een Football – wedstrijd.
Met ingang van maart 2011 van de FIFA – 208 lidstaten concurrentie in de vier jaar vast te stellen voor alle landen van de wereld beker team kampioen van de wereld.In de regio ’s club Cup, met het oog op de vaststelling van in Europa, Afrika, Zuid – Amerika en andere regio’ s van de FIFA het beste team.De Verenigde Staten in de Super bowl kampioen voetbal op de vaststelling van de NFC en de afc kampioen de wedstrijd van 16 februari van elk jaar, de Conferentie van het team.In de Nfl spelers zijn professionals, maar de wereld beker kan ook een amateur ongeslagen. Nieuw – Zeeland team bij het wereldkampioenschap, bijvoorbeeld, met inbegrip van amateurs en geprobeerd om contact op te nemen met de Italiaanse en de voor – en nadelen.