De voetbal training.

Football spelers in het spel op een dag een week duurt vijf dagen per week trainen, Greg Gatz zei, op de Universiteit van North Carolina, fitness coach L goed Football team.Dit kan een vrije dag.Hij zegt dat als je blijft spelen twee wedstrijden per week, een dag, en je de andere vier dagen oefenen.De Amerikanen aan de strengere nationale team is niet uit de opleiding.Fitness trainer Pierre Barrieu regelingen in de buurt van gebeurtenissen zoals de dagelijkse gewichtheffen om te voorkomen dat schade voor de wereldbeker.
De opwarming van de aarde en het dynamische spanning nodig voor een oefening, kan 10 tot 12 minuten, dan blijven je kracht.Dynamische spanning vond meer dan coach Scott universiteit zoals statische spanning, dit moet je buigen of strek je benen, 30 seconden.Aan de ene kant schuiven, joggen, te testen, touw, Spiderman kruipen en CARIOCA of VINE stap warm strek je de spieren.
De opleiding van het spoor naar het station in de Sportschool om je werk als de kern van de kracht en uithoudingsvermogen van de uitoefening van de routine.Gatz vijf oefeningen ter uitvoering van de aanbevelingen van de vier specifieke schakelingen op de voetbal training, de helft van het bovenlichaam, het lichaam, en de kern.Dit is de lijst opgesteld Gatz monsters van klassieke opleiding, zoals hurken en testen, zit beneden kantelen push – ups, massieve bol staan van de hele Gemeenschap en de sit – ups aan de bal.Je coach of coach kan je helpen op die lijst en kaart circuit, oefeningen, geregeld, en vertegenwoordigers van gewicht.
Barrieu aanbeveling 15 oefenen kracht in het lichaam, met name de benen en de kern van de preventie van schade en een paar ogen.De kern van de vooras van één been naar en werk.De hamstring, Football spelers vaak kwetsbare regio ’s in de excentrieke gebogen benen worden besteed, dat een partner nodig, pak je enkels, je ga langzaam op je knieën te vallen, en dan naar de startpositie.Die kant, van de kant van de lift, scoliose draai van de schuine en de versterking van de schade de heupen.
De wachter heeft de explosieve kracht, dus de Amerikanen L is doelman coach Timothy Mulqueen voor versterking van het onderlichaam oefening, met inbegrip van Bulgarije kniebuigingen, hard trekken, en de bal uit Roemenië enkele benen buigen.In de bovenste helft van bijzonder belang, deze positie, stelde hij in z ’n boek L ° volledig de doelman (± gemengde press’, een’ pull – trui en triceps.Sit – ups, en van de kant van de brug in de kolom en de heup van een bal been kracht nodig voor de verdere opbouw van de keeper.De oorspronkelijke ontwerpresolutie vraagt je om een snelle reactie op de muur boven 10 centimeter met een 2 kg fitnessballen, voorhoofd en borst niveau om de schouder en triceps.