Voldoen aan de eisen van de Nfl binnenkort zal de eerste vrouwelijke scheidsrechters

De veteraan voetbal Sarah Thomas is waarschijnlijk een van de eerste een full – time baan rugby scheidsrechters in de Nfl.Met meer dan 16 jaar ervaring in de middelbare school en universiteit, en onder het niveau van haar hoed, ze is de ontwikkeling van nieuwe programma ’s in de Nfl, de scheidsrechter van 21 genoemd.Dit betekent dat haar talent op het veld is natuurlijk niet genoeg, de Nfl – ze als een kandidaat.
En er zijn maar weinig vrouwen.
ABC News: “de beschrijving van de drie en de jongen zelf getrouwde moeder hoopt de eerste vrouwelijke rechter full – time rugby.”
Verslag: bleekmiddel “39 – jarige moeder van drie kinderen is niet normaal voor een moeder van drie kinderen.
NBC News: “Thomas, een moeder en een zeven maanden oude baby drie, naar verwachting het professionele voetbal van de eerste permanente verwijzing naar de vrouwen.”
De New York post: “Mama, als eerste vrouw.”
De pers: “nu 40 jaar oud, met drie kinderen, ze heeft voorgezeten college Football, sinds de Conferentie van de Verenigde Staten in 2007…”
In feite, als ik hoor over Thomas teken van de veelbelovende carrière nieuws, ontdekte ik dat ze hoeveel kinderen, ik weet hoe ze beginnen aan voetbal.Misschien is de aandacht voor haar persoonlijke leven, in plaats van haar gedegen geloofsbrieven door de rechter Thomas interview, laat de mensen ver van haar vertegenwoordigers de mijlpaal van: “Ik denk dat we hier gewoon aan het werk van de ambtenaren.Ik denk dat, zoals onze ambtenaren, als ik denk dat we vooruit gaan, maar niet omdat we ons geslacht of ras. “Thomas zei het abc nieuws.
Op college basketbal speler, Thomas eerste sprong naar het voetbal spel begonnen, in de middelbare school 23 grotendeels uit nieuwsgierigheid en passie voor de sport.Als onderdeel van het plan voor de ontwikkeling van de Nfl, ze zijn gestationeerd in New Orleans Saints opleiding voor, keert ze terug naar de universiteit in de herfst de wedstrijd, coach.Als alles goed gaat, zal een Nfl reffing Thomas vroeg in 2014.Dan, misschien, de mensen hebben een minder radicale ideeën, een vrouw kan een juiste uitvoering van de ouders, dus kunnen worden, als de gastheer van een scheidsrechter en de kinderen die in de loop van de jaren.
In dit artikel betreft: blazers