Het probleem van de huid en de lever.

Of jeukende huid, jeuk, kunnen er allerlei medische conditie, kan zeer pijnlijk.Biliaire aandoeningen te jeuken als de symptomen zijn jeuk, maar het is nog niet duidelijk.Voor de behandeling van nodig om een galwegobstructie of drugs jeuk.
Je lever voortdurend gal, helpen je lever de verwijdering van afvalstoffen, en je helpen de intestinale absorptie van de inname van vet.Gal is in de cellen in de alvleesklier die door in het galkanaal netwerk, in de dunne darm.Op deze manier overal obstructie zal afremmen of stoppen van de stroom van GAL – cholestase is een van de voorwaarden in het bloed… En zal leiden tot een stijging van het niveau van de GAL.Huid en ogen geel licht, urine en diepe die vaak gepaard gaat met een verhoging van het niveau van de GAL, algemene pruritus.Cholestase kan optreden in de lever, bijvoorbeeld, hepatitis, cirrose, drugs of de zwangerschap, of kunnen optreden in de lever, als gevolg van galstenen, tumoren of ontsteking van de alvleesklier.
Aandoeningen van de lever uitgebreid of overal jeuk kunnen voorkomen in de cholestase de ontwikkeling van andere tekenen of symptomen gehad.Meestal is het meest ernstige jeuk aan handen en voeten, nog erger is, in de avond en nacht.Geen uitslag of een andere ziekte bestaat, maar als krabben zelf beschadiging van de huid gedrag.Aandoeningen van de lever is een van de oorzaken als jeuk, of je personeel in de gezondheidszorg worden getest om de bevestiging van de diagnose, met inbegrip van bloed bilirubine, leverfunctie te controleren en eventueel de lever van ECHO.
Aandoeningen van de lever en de algemene pruritus reden is nog niet duidelijk, maar duidelijk verband met de GAL – belemmeren.De gal en gal is nauw verbonden met de chemische stoffen, wanneer bilirubine verhoogd kunnen worden afgezet op de huid, jeuk en wordt beschouwd als een van de belangrijkste redenen.In het tijdschrift “hepatology” geconcentreerd in een bekend als autotaxin cholestatische jeuk van de onderliggende oorzaken van eiwit in 2012 een onderzoek gepubliceerd, dat uiteindelijk zou kunnen leiden tot nieuwe mogelijkheden voor de behandeling.Wanneer meerdere verschillende ziekten die de symptomen, een gedetailleerd onderzoek en het is moeilijk uit te leggen, iedereen heeft een unieke ervaring, en in verschillende gevallen de verschillende behandeling reageren allemaal anders.
De oplossing van de GAL – obstructie jeuk en lever ziekte is de beste behandeling, maar dit is niet mogelijk is verschillende geneesmiddelen onmiddellijk L kan helpen de jeuk.Cholestyramine is een van de meest gebruikte, en werkt in je darmen in combinatie met de GAL uitgescheiden in plaats van ze absorberen bloed terug.Rifampicin, antibiotica, waardoor de gal en andere chemische stoffen van de verhoging van het metabolisme in de lever, en tegen de jeuk van sommige mensen.Opioïde receptoren in het lichaam van drugs te blokkeren, helpt soms ook, dat je lichaam in de endorfine is zelf een rol zou kunnen spelen in de huid, pruritus.Geen drugs, kan verdere schade aan de lever, zoals alcohol, ook voorstellen.