Hoe werkt Luchtopname

Het is als een grote sprong naar spider uit je ergste nachtmerrie.Maar het is een zwarte Weduwe ouder te dicht bij de kerncentrale.Integendeel, het is een onheilspellend (of, zoals een spin) camera ’s ding in de lucht, achter de Football spelers ontsnappen (of de landen).
Dit is de oorspronkelijke vlucht Luchtopname, camera ‘s, misschien ken je deze radicale kijk kleine uitvinding foto’ s rijk.Luchtopname is lijn vliegen, camera ‘s, het stadion worden versterkt in plaatsen zoals in de loop van de jaren voor de uitstekende camera’ s, anders zal het bijna onmogelijk.
En wie de Verenigde Staten Luchtopname voetbal op tv zien, die er een Luchtfoto van boven en achter de quarterback.Vergeleken met de oude standpunten Skycam nevenactiviteit, bijna zoals in knijpen.
Ik weet niet of je het weet Skycam? Wie is dat?Als je ooit op tv gezien de grote sportevenementen, zoals de Nfl zondag avond Football, heb je misschien af en toe een glimp van een drijvend in de lucht van de boordapparatuur, hangen boven meer touw.Dit is een Luchtopname systeem.
Die video spel Luchtopname van mening, in grote mate afhankelijk van de moderne technologie.Geen snelle computers en gebruikersvriendelijke software, en een zeer sterke leidende touw, het hele proces niet haalbaar is.
Maar aangezien de intelligente techniek, Skycam nu bijna voor speciale gelegenheden op de radio.Blijf lezen, en je zal zien dat de camera ’s zijn zaad van de vleugels en vliegen in de lucht.