Thayer

盖尔塞耶斯 ontvangen, als de grootste Football spelers uit alle hoeken van de Nfl.Als je wil terug zien perfect, “zei de baas van de Chicago Bears Halas” George, je beste film gale sayers nam. “Harrah ’s ter gelegenheid van de lof van sayers, is in 1977 een voetbal de Hall of fame het ritueel.
Jonge mensen in het professionele voetbal van de hoogste eer, sayers (geboren in 1943) begon z ’n opmerkelijke carrière in de Universiteit van Texas – – als een goede verdediger.
Spannend “Kansas COMET” is in de geschiedenis van de achtste zitting van de algemene vergadering van een artiest.In de drie jaar, en hij rende 2675 code, terug naar de aftrap 513 code 22, 28 pond 324 meter terug, 408 meter passeren en het vangen van 35.
– z ’n 283 codes in 1962 op het gebied van Oklahoma en z’ n 99 code van de strijd tegen de notulen van de vergadering van 1963 is in Nebraska.
Als een ouder, de explosie van sayers.Z ’n handelsmerk bewegingen en laat z’ n teamgenoten, Chicago door de snelheid en de fans zijn tegenstander.
Tegen de Vikingen halverwege zijn buitengewone groentje, sayers scoorde vier touchdowns in een weg terug. 96, een code.Na een paar weken, een groentje in de Nfl record op de 49ers zes touchdowns in San Francisco.
De monoloog van sayers, met inbegrip van een 80 meter passeren van 50 meter rennen en spelen, en een 85 meter boot terug.Dit seizoen had verzameld, de codes en de geconsolideerde netto – 2272 Nfl groentje record 22 touchdowns gescoord.
In 1966, sayers verhoogd zijn netto – code digitale naar een Nfl record 2440 code, leidde de League en 1231 codes in slaan.In 1967 een uitstekende ontwerpresolutie en een geweldige wedstrijd na het begin van de negen (856 code was), heeft aan het eind van het seizoen van sayers blessure.
Hij laat zich inzet voor het herstel van de lokale, sayers om terug te vechten.1969, toen de spelers naar de snelste competitie 1032 code.Maar de verwondingen blijven op hun in 1972, vóór het begin van het seizoen, sayers noemen de “opt – out”.
Om meer te weten te komen over de grote Football, zie: