Week van de blob monster:

Tel je de sterren, de Verenigde Staten, omdat dit land niet aan de aanslagen gemeen, hebberige ruimte jam sinds 1988.
De eerste opname van de grote gebeurtenis in 1958, toen de kleine meteorieten geland in Phoenix, net als die, na dertig jaar. De in Arborville geeft, het eerste slachtoffer is een zwerver, alsof hij veel Amerikaanse cavalerie breken… Een heilige zelf benoemde lokale jongeren groeien uur thuis.Dit is zonder twijfel kan worden getraceerd naar de oude, toen de oude tradities, heidense priester was het epicentrum van de onder de auspiciën van minderjarigen.
In beide gevallen is de ster in gelei, snel en spijsvertering nobele zwerver druppels.Met elke de follow – up van de slachtoffers vallen, de kwaliteit van de penetratie van het meer, door riolen en onder de deur door, totdat de hulpverleners bedacht hoe het schip naar de Noordpool en bevriezing van biologische stoffen (sorry, Verenigde Staten).
Een ander deel van de gel die dateert van rode, zwarte en grijze sprookjes, groene aarde, terreur, in de diepte.Maar de vraag is: wat is het echte bewijs, we er zulke dingen in de herziene verslag van de regering, gekke tovenarij. En de woorden van jongeren?
Als een organisme, gezien de net zo groot als een amoebe van de lagere school, je eet het wetenschappelijk materiaal, de prooi rond het celmembraan, een proces genaamd fagocytose niet één cel protozoa.Maar een man in de cel hoe groot?
In 2008 vond een marine bioloog in de Bahama ’s grote onderzeese amoebe de omvang van druiven.Deze biologische rolde over het zand, en 5 miljard over fossiele komt overeen met de sporen lang leve zichtbaar.Slechts drie miljard jaar geleden, zou je zien dat 10 centemeter generaal gepantserde amoebe woont in een met zuurstof verrijkte lucht in de wereld.Echter, volgens de onderzoekers van deze monsters, lange en niet dik, en als gevolg van de zuurstof in de cel, hoe ver kan worden beperkt.
Maar als een enkele cel amorfe biologische in een monster?Oké, je kan misschien een volledige vlekken, of een 40 meter van de klonen genetisch identieke sociale amoebe, net zoals in Texas op de ranch van observatie, al in New York park.Maak je geen zorgen, hoewel deze overeenkomst een miljard slijm eet niet koeien zijn niet in de mode.Maar van de Universiteit van Harvard, evolutionaire biologen Kevin Foster denk dat ‘de amoebe cellen kunnen verbeteren, organisatie voor de ontwikkeling van een op grote schaal in de mogelijkheid.
Weet je nog, de grootste levende walvis niet of de olifant – dit is een enorme ondergrondse schimmels 1665 voetbalvelden.Dus dit is een plek van de wereld.
Deze week is het monster, je hebt het geraden… In onze inwoners per week monsters in de rest van de wereld.Op een paar van deze, en we zullen zien wat achter de mythe, film of legende organismen kan de wetenschap.Als we de andere, zou de potentiële betekenis van het monster op de filosofie van het waxen.Immers, de “monster” van oorsprong uit Latijns – monstrare, betekent dit dat de display of over één punt.
Robert lam in HowStuffWorks.com van de auteur en podcasts, waar hij de gastheer en Julie Douglas iets tegen je hart.Hij heeft een monster als liefde, haat en op de elektronische muziek graag.
Het thema van dit verslag: dingen ter bestrijding van Je geest, een week.