De BCS namens het college Football?

De BCS is bowl kampioenschap, een systeem dat het beste team in de ncaa, een andere in de play – offs.De top twee teams van het land in de nationale kampioen wedstrijd, en andere teams op andere beroemde bowl wedstrijd.Hoewel de andere kom spel bestaat, is het doel van het team van de ncaa aan de BCS.
Naast de BCS nationale kampioenschappen, de BCS team in de Holiday bowl, Orange bowl, de Rose bowl en de Sugar bowl.De BCS elk seizoen, betaling van ongeveer 2 miljard $60 miljoen voor de school en het genereren van inkomsten – spel georganiseerd door de stad, ze.
De keuze van de BCS proces begonnen met de automatisering van kwalificaties, en dat betekent dat de winnaar van de ACC, AAC, tien, 10 en 12, SEC kreeg een bowl spel af.De conferentie is als de Verenigde Staten, MAC, MWc kampioen, en de zon zitting heeft de automatische bod als ze uiteindelijk op 12 of 16 voor de rangschikking van de BCS, dan een van een automatische Kaukasus kampioen hoger in rang.Alleen een team uit een kleine bijeenkomst ontvangen offertes kan automatisch elk seizoen.Notre Dame, ontvangen ook een automatische biedingen, als het klaar is voor de BCS onderzoek in acht.
Als er minder dan 10 – Kwalificatie van sommige grote teams kiezen, BCS zal deelnemen.Deze teams moeten ten minste negen wedstrijden winnen, en op het scorebord voor de BCS 14 klaar.Elke vergadering kan maximaal twee teams in de BCS.Als er niet genoeg team en deze kwalificaties bestaan, de BCS uitbreiding van de normen, met inbegrip van het team op in de artikelen 15 en 18.
De top twee teams in de BCS nationale kampioenschap, maar de Raad heeft bepaalde contractuele verplichtingen, kom.De kampioen moet in de orange bowl wedstrijd van ACC, tien Pac-10 in de Rose bowl kampioen in de Fiesta bowl 12 grote kampioenen en de Sugar bowl SEC Champions League, tenzij het nationale kampioenschap.Als in de race van de contractuele verplichtingen van de kampioen van de conferentie, moet de keuze van de in aanmerking komende team ter vervanging van het zwembad, automatische inschrijving.De vervanging van het team niet uit met een vergadering.
Veel mensen houden niet van de BCS, omdat het alleen aan de grote school aan het nationale kampioenschap.Aangezien slechts zes conferentie tot een automatische kom bieden, en de rest van de conferentie op de kans om in het team op de BCS – spel.Zelfs een kleine school team ongeslagen, het niet mogelijk is, zal het voor de nationale kampioenen.Dit betekent ook dat de kleine scholen niet in het spel van de BCS zo veel mogelijk te ontvangen inkomsten, waardoor ze bij de aanwerving van personeel, de aanwerving van coach en verbetering van de voorzieningen van een nadeel.