Voetbal is bestaat uit?

Football is gemaakt van verschillende materialen, in de loop van de jaren, met inbegrip van de blaas, leder, rubber, verf, leder en touw.Volgens de homo ’s in natuurkunde: Timothy “voetbal spel van de wetenschap, de bal is in de vorm van een afgeplat van vorm.Dit is niet alleen om de bal het merkwaardige en moedigt het nodig te herstellen, een specifieke groep van materiaal voor de productie van.
In de jaren ’60 werd gegooid in de 19e eeuw de eerste voetbal niet gedumpt in een compacte spiraal.Ze gooien met twee handen, want ze is rond.Een paar dagen geleden in gevulcaniseerde rubber is een grote productie en aankoop van materiaal, voetbal is een varken, blaas.Blaas de bal van de dieren is een van de meest voorkomende, ze is duurzaam, ze is rond.Ze is een beetje smerig, dus ze vaak worden verpakt in leer of varkenshuid – dus tot op de dag van vandaag varkenshuid bijnaam voor voetbal – en strak, LACE.
Rubber te beginnen in plaats van varkens in de blaas is in de jaren zeventig van de kern van een voetbal, maar omdat de bal uit rubber is nieuwe, veel lucht, meestal meer onvolledige en tijdens de wedstrijd is nog niet rond.60 minuten, ze ziet er meer uit als een watermeloen dan iets anders.Leder en schoenen nog bedekt met de bal.1906, striker die veranderd in de wedstrijd en de vorm van de bal.
De ambtenaren van de jaren dertig van de vorige eeuw heeft de bal wordt kleiner, aan te passen aan de nieuwe die onderdeel van een door de vooruitgang.Het kan nu met één hand op de bal houden.Ook de ambtenaren om de bal veters, leder huisvesting te helpen effectief kunnen vangen door.
Ontwerpen en materialen, in het voetbal is vandaag getuige van hoeveel pass spel veranderd, en een grote rol spelen in de tv – spel.Volgens de wetenschappers dan Peterson, voetbal van 14 tot en met 15 gram weegt. Binnen de rubberen bal is verpakt in een gestructureerde leder dekken die greep.Veters nog steeds helpen de klemmen.Deze twee witte lijnen in de bol aan beide kanten, maakt het makkelijker om te zien in het licht van de wedstrijd bal in de nacht voor de fans, gemakkelijker op de tv gezien.