In de big Apple thanksgiving in het geheim

Je hebt naar New York voor een vakantie, ver van huis, voor het weekend.Misschien heb je het Huis van zijn huis, of wil je weg van huis, het geld voor zichzelf.Wat het ook is dat je naar deze stad kwam, als je daar, zal je niets kan dat zelf bezig.
Thanksgiving komt en gaat.Ben je nog steeds aan al je kalkoen eten en versieringen.Nu is het tijd om zaken te doen.De rest, wat ga je doen?Heb je in het weekend?
In dit artikel zullen we kijken naar een aantal activiteiten in te vullen, kan je dag, terwijl jij in New York.We zullen je wat advies geven, dat je op vakantie gaan winkelen.We moeten praten over een idee van u, met het oog op de uitbreiding van de culturele horizon en broadway van programma ’s en het museum.De reiziger is actief, zullen we het je vertellen waar je kunt krijgen wat je bende voetbal spelen of een van de vlag van 15.000 dollar RACE.Tot slot, als je je burgerplicht, zullen we naar een van de activiteiten van vrijwilligers.
Thanksgiving is donderdag goed, zeker.Maar voor veel mensen is vrijdag ochtend moordende handel is de werkelijke beloning van Turkije in het weekend van de jacht.Geen plek zoals New York, zoals winkelen.Of je winkelen met New York, zwarte vrijdag is de sleutel tot een goede planning en een vroege start.Uw keuze is een schitterende, dus we hebben een van de beste weddenschap.
Voor de perfecte Manhattan ervaring, stonden honderden bezoekers en bewoners van macy ’s vlaggenschip winkel buiten het Plaza voor opening van 6 uur zijn.In de rij voor de dageraad is begonnen.
Noten: mode SOHO zal later op de dag, een gekkenhuis, maar zo erg is het niet, in de ochtend.De meeste van de kleine winkels in de buurt om negen uur open, de algemene kenmerken van de korting.Als je in het centrum van de stad, vergeet niet te kijken naar SOHO antiekbeurs en de vlooienmarkt.(opmerking: als je hoop op broadway en St. Prins, PRADA. Om en het in de handel brengen zal teleurgesteld zijn.
E -: voor circuit City en een veelheid van Manhattan plaats bij Best Buy.Beide zullen strijden voor de meest beruchte zwarte vrijdag van technologie, handel in en vroeg open om 5 uur ’s ochtends, in het afgelopen jaar, van de vroege vogels klanten die 100 dollar gratis desktops en laptops, gratis digitale camera’ s.
Voor degenen die door de smaak van tiffany ‘s, Barney,: Saks Fifth Avenue en Bergdorf Goodman is al open.Vind je deze winkel vrij nauw samen in het centrum van de stad in de eerste helft van het jaar na de jaren ’50, je eindigt op winkelen, moeten genieten van een goede cocktail verdiend hier ergens in de buurt van het Peninsula hotel in de Top van de pen en het balkon gevallen BAR voor perfectie.