Deze week hebben we de beste dingen gelezen.

Deze post betreft
De dichtstbijzijnde post
Je moet de rode pil
Het neoliberalisme is?Op de website van de corpwatch Elizabeth Martinez, activisten en Arnaldo Garcia geeft een korte beschrijving van het neoliberale economische theorie, in de mondiale economie in de afgelopen 30 jaar, is het aanvaarden van links en rechts van de lof van de leiding.We vroegen ons al af van de definitie van het woord voor wat het is.
Hoe water bouwen aan de toekomst van de psychiatrische afdeling van de ABA.In de Raad van bestuur, met Brian Anderson schreef over de geschiedenis van Canada een ongewone, Saskatchewan plan in de jaren ’50 de hervorming van hun inspanningen om meer vriendelijke Canadese provincie psychiatrisch ziekenhuis gebouwen.Misschien de meest belangrijke aspect van het project is bij vele gelegenheden, de grootste ontwerpers zijn genomen en die LSD in de bestaande psychiatrisch ziekenhuis te zien de bestaande ontwerp kan verbeteren door de ogen van psychiatrische patiënten.
De gele lijn voetbal innovatie eerste verhaal achter.In Sports illustrated schrijven, Bill – over voetbal nu overal in de uitzending van de invoering en tenuitvoerlegging van de frontlinie.- wie is de activiteiten van de onderneming, sector, het eerste ontwerp van de gele lijn, vaak geschreven hebt, voelt het als een zakelijke memoires, maar in de korte tijd van de onderneming de productie van goederen, moeten die dit artikel verrassend spannende lezen.
Tot slot de beul.Het geluid van Jennifer Gonnerman profiel Dow B. Zweven, New York, eindelijk een beul, hij is verantwoordelijk voor de elektrische stoel in de sing sing gevangenis zet, waarbij ten minste 44 mensen dood.De identiteit van de anonieme zweven, nog steeds meer dan 50 jaar, het verzamelen van 150 dollar per executie en z ’n kind, en nu zegt dat z’ n identiteit is gevonden, is het conflict te voelen, hun vader z ’n werk.
Na de schaarste van de economie.Boek schrijven in Los Angeles, Tom Streithorst zal in de loop van de afgelopen 30 jaar neoliberale (zie hierboven) is de opheffing van de economische beginselen te doen op basis van de schaarste, hebben de economische situatie voor groter is dan de vraag.Het uiteindelijke resultaat lijkt te zijn van een wereld, “de meeste van ons zijn al hard aan het werk, voor minder geld, geen baan.”
“De nieuwe koers van Carl kritiek op de gebeurtenissen.In het tijdschrift neuroskeptic blog gevonden, in de meest recente onderzoek zal bijdragen tot de meeste commentatoren zijn van mening dat een verkeerde veronderstelling systeem verwijderen de auteurs van het verslag, dat de koers van het succes van het leven, met de algemene koers van het meten van negatief denken elke dag mensen.
Jack is in de Verenigde Staten Handey elk een comedy schrijvers van jaloezie.In de New York Times Magazine, schrijver dan Kios liefde, tederheid en invoering van (bijna legendarische bigfoot of kabouters gevoel in de komedie schrijver Jack Handey), met name op lange termijn van de auteur over saturday night live.Het is geluk, Kios herinnert ons eraan dat we vaak, Jack Handey is een echte man, hij is heel mooi en hoog.
De buurtwacht.Horror schrijver Greg Egan korte verhalen over een monster door de lokale bevolking door de droom van criminelen bestrijden de misdaad.E – terreur door de podcast gevonden.
De rode duivel schoolbus verdwenen.Op de website van de aarde circuit onbekende schrijver voor de duurzaamheid van het gebruik van de bus, de mensen die leven in de bus zal daar voor gedecentraliseerde, lokale ver.Ondanks zijn leeftijd, maar de Verenigde Staten nog steeds de bus in Washington en de Regenboog familiebijeenkomsten plek lopen, ook al is de regering van plan om grote bus kopen kan een grijze markt openbaar vervoer in het centrum.
Een afdruk | datum