Hoe snel in het voetbal

Met het oog op de snelle in Football, je moet hard werken om kracht, macht en hart – en vaatziekten.Het creëren van een versnelling van de training die je kan helpen.De snellere resultaten verlangen dat vaker training, zolang je een volledig herstel van de spieren trainen.Kan je het proces van herstel van de opleiding zijn, actief zullen van cruciaal belang zijn, in de vorm van het Football – seizoen zo spoedig mogelijk gewond.
Voor het verkrijgen van een versnelde vorm, de belangrijkste spier kracht training je groep twee tot drie keer per week.Laat de kracht van de 24 tot 48 uur opleiding tussen een volledig herstel.Vier plus vijf weken opleiding, met inbegrip van de opleiding.Met het oog op de snel in vorm, moet je snel uit de intensieve opleiding in te vorderen, dan kan je niet gekwetst te trainen.Elke keer eten of drinken van de combinatie van koolhydraten en eiwitten.Elke avond slapen, eten, eten en drink veel water.
Je helft van de spieren, met inbegrip van de gluteus maximus, verrekte, quadriceps en kalveren, moet… En springen, explosieve beweging in een wedstrijd.Hard trekken, goedemorgen, hiel, kniebuigingen, kniebuigingen en één been op je hurken onderlichaam.Je moet ook de explosieve kracht in het bovenlichaam en de kern van de bovenste ledematen, dus met een sit – ups en en de uitoefening van de vrijheid van het gewicht en het gewicht van de machine.De belangrijkste spier kracht training je minstens twee keer per week, om de vorm.
Football – is beweging en richting veranderen, afhankelijk van de explosieve kracht.Versterking van het type opleiding, soms springen, opleiding, die op de voetbal training programma, omdat de ontwikkeling van de explosieve kracht van het been, toename van de macht van de hart – en vaatziekten, laat je training.Push – ups doen op je borst op vermindering van explosieven op de grond, en dan je handen kunnen zijn om je voeten op de grond.In de houding van de push – ups, herhaal.Voor je volgende arrestatie, voor de verschillende soorten explosie en springen als je springen, springen, springen en verdeeldheid doos springen.In de volgende in een val te springen, springen zo hoog mogelijk, over je been in een andere been uit.
Voetbal is de bal rennen en Sprint, waarvan slechts een gezond hart kan zijn voor het hele Football spelen.Een spelletje voor je hart – en vaatziekten.Elk team heeft drie tot zeven spelers, omdat er minder spelers betekent dat je meer aan de bal.Als je geen partner en praktijken, zelfmoord SPRINT naar de startlijn en je heen en weer meer en meer afgelegen lijn tussen of voorwerpen.De verbranding van lichaamsbeweging ook veel calorieën, dit helpt je in het Football – seizoen voor een extra gewicht verliezen.