贝尔·布莱恩特

Paul BRYANT begon z ’n universiteit Football – carrière om een einde te maken aan de “andere” Don Hutson in Alabama in de Rose bowl 1935 niet uit het team.
Don Hutson werd in de geschiedenis van het professionele voetbal ster, maar Bryant, terwijl de opstelling van de Nfl selectie van 1936, een oude assistent – coach.Dit besluit laat hij uiteindelijk tot een verhoging voor de universiteit Football Hutson meer dan in Italië.
In 1940, BRYANT (1913 – 1983) als 范德比尔特亨利 “rood” Saunders assistent, maar twee jaar na zijn vertrek uit de dienst in de Tweede Wereldoorlog bij de marine.Hij kreeg z ’n eerste kans in 1945 de coach van de Universiteit van Maryland, waar hij een addendum bij de 6-3-1 geregistreerd.
In het tweede jaar, hij verhuisde naar Kentucky.In de komende acht seizoenen, hij wilde een 60-23-5 opnemen en de overwinning van drie wedstrijden.
De ontwikkeling van alle spelers in de Verenigde Staten hij de quarterback Babe Parilli en BOB op te lossen.Van 1954 tot 1957 BRYANT naar Texas A & M University, waar hij John David CROW ontwikkelde na een heisman Trophy kampioen geworden.Hij 25-14-2 gegevens, met inbegrip van 1956 swc kampioen.
1958, hij belde naar Alabama, was in een Dip.Bryant, draaide zich om, z ’n grootste succes voort te zetten.Hij heeft 25 seizoen 1982 storm door rood.Z ’n team wint of delen van 13 seconden kampioen, genaamd de nationale kampioen zes keer in 1961, 64, 65, 73, 78.Kortom, ze sturen Joe namath en 232-46-9 en Hannah ’s zoals star.
BRYANT worden beoordeeld als de lidstaten de coach van het jaar drie keer, als hij met pensioen, z ‘N 323 een carrière van de overwinning is ooit door een universiteit van de coach in die tijd.Maar Eddie Robinson is dan gokken, Mark.
De bijnaam ‘de beer’ BRYANT is een grote, sterke man en een grommende geluid, een harde houding.Maar hij is een strikte begrotingsdiscipline, hij zal z ’n spelers loyaliteit, om een op hun leven.