De doelman regels

Als een doelman, moet je je aan dezelfde fundamentele regels, de meeste andere spelers.Zijn er bepaalde regels zijn alleen van toepassing op de keeper, waarvan de meeste betrekking heeft op de feiten, je kunt je hand in de doos met de bal, en de spelers op het veld niet.Je moet ook worden voldaan aan de regels, als je het team of Unie van apparatuur in de naleving van de Internationale Federatie van voetbal, of van de FIFA – regels.
Volgens de wet van de FIFA spelen, dan moet de uniformen dragen van een andere kleur, onderscheidt van de andere leden van het team en je tegenstander, en de rechter.Net als de spelers op het veld, de passende sokken moet dragen, scheenbeschermers en voetbalschoenen.De juwelen niet toegestaan.
Als de wachter, je kan met de hand in de doos met de bal.Kan je een bal vangen, dit is het andere team leiders schieten, of door op dit gebied.Je kan ook met de bal, het is ontroerd je teamgenoten, zolang de bal niet opzettelijk doorgegeven aan jou.In sommige gevallen, is het onduidelijk of de rechter die, op welk moment een oordeel te vellen.Als de bal, je moet eerst dribbelen en verwerving van zeggenschap.Alleen op die manier kan je de bal.Je kan niet uit de pass de bal in je team, maar door aan de bal.Kan je de bal aan het spelen, na controle van het gooien, of spelen.Als je het gooit de bal naar de verboden zone, kan je niet opnieuw met de bal.Jullie hebben zes seconden om de controle van de toewijzing van de bal van je.Als je meer tijd nodig hebt, kan je uit de uitspraak van de volgende waarschuwing van de onregelmatigheden die waarschuwing.
Als de bal geschopt van buiten de doellijn, door het andere team, een bal voor je team.In het algemeen is de wachter zal doeltrap, maar niet nodig.Als je de bal, kan je de bal langs de lijn 6-yard doos… Kleine doos waar de verboden zone.Zodra de bal geschopt, als het nog steeds in de doos, en je mag niet mee.
Hoewel het een beetje meer ruimte voor de verdediging van de scheidsrechter de spelers op het veld, kan als een overtreding.Als je met opzet om te voorkomen dat de aanvallers op het veld bewegen, of struikelen, het duwen of trekken z ’n shirt, bel je een overtreding.Als de fout binnen de zone van de ernst van de overtreding, volgens, misschien krijg je een gele kaart of een rode kaart.Als een fout in het strafschopgebied, zal je straf van een straf.
De doelman worden toegestaan uit hun eigen gebied deelnemen aan de spelen.Als je het verlaten van het gebied, je mag niet naar het bal.In het geval van een spelletje lenen hun keeper het verlaten van het gebied.Dit is vaak het geval bij de wedstrijd, als een doel nodig, die samenvalt met of om de wedstrijd te winnen.Een voorbeeld, zou je uit je doos, ter ondersteuning van je team in het andere team penalty gebied is in de hoek.
In de voor de strafschoppen de spelregels, je moet blijven tussen de doellijn.Zodra de bal geschopt en je kan je je bewegen, werken aan de vermindering van de foto ’s bekeken.Als een doelman, kan je ook als je team is toegekend voor de sancties.