De vlag Football coach.

Meestal, groene vlag Football team heeft twee of drie spelers, veel gewone speler en een enthousiaste maar kan geen genie.Een coach kan door het ontwerp van de aanval en de capaciteit voor spelers door leerde z ’n verdediger van hun bijzondere taken en hoe te spelen als een eenheid met succes te bereiken.De jeugd voetbal is een groeiende ervaring, coach moeten ervoor zorgen dat de praktische organisatie en informatie.
De coach moeten regelmatig bijeen om te praten over de scrimmage lijn spelers spel laten weten, en wat is het buitenspel, goed gespeeld, leiden tot een straf uit.Een jeugd voetbal coach is het de taak van de Stichting te leren Football spelers, met inbegrip van de regels voor de over hoe je het spel moet spelen.
Jongeren onder de vlag van het voetbal aan drie fundamentele actie nodig, en die allemaal: de bal.De scan is een spel kunnen worden aangeduid als het gebied van de exploitatie van rechts of links, midden in het centrum van een beroep kan worden gedaan op de beide kanten; en door het spelen van rechts of links kunnen worden aangeduid als de ontvanger.Deze wedstrijd moet in het licht van de verschillende defensieve lijn, totdat de gelegenheid duidelijk, speler weet dat ze de blokkering van de opdracht.De coach kan spelen door het behoud van een eenvoudige en doeltreffende aanval belde.
De verdediging kwetsbaar is in drie regio ’s aan de uiteinden van het Midden en lange pass is achter de dreiging.De coach moeten aan het team is de beste speler in een defensieve positie, de sterkste spelers niet uit het team in de neus en de beste speler achter in de auto.In elk van de vlag in de praktijk aan de oefeningen, spelers moeten leren van hun taak en de technologie voor het verkrijgen van de vervoerder, de bal.