Controle van het hoe,

In het zuiden van New Jersey… En een 1.1-million-acre (4451 miljard 54 miljoen ha) de bescherming van de bossen in de supermarkt, op 45 miljoen mensen noemen het grootste stuk van de oostkust van bossen.Dit bos heet Pine LANTZ (of, subsidiair, de Pine barrens).
Dit is een nachtmerrie scenario: in de lente, de dag van een in het voorjaar van start wildfire daar meer dan de brandweer om het.40 kilometer per uur (64 km per uur) van de wind uit het Westen sturen in vuur, vuur, een paar mijl naar de sintels, ontsteking van de bomen als ze in contact komen.Als de wind, vuur, honderden doden en het verbruik van de goederen de inwoners van miljarden dollars.
Een half miljoen mensen wonen in Pine LANTZ, verpakt in een door de bomen het bos, bekend als het vuur, vuur de gegevens voor de Verenigde Staten de ergste bosbranden in de moderne geschiedenis.De hierboven beschreven situatie niet. Dit is een van de vele deskundigen voorspellen.
Een van de voorstellen van de middelen om te voorkomen dat dergelijke rampen volledig in strijd is met de l ‘intuïtie van een tand voor een tand.Sommige mensen zijn er al mee bezig.Een in Pine LANTZ, bijvoorbeeld, de verbranding van ongeveer 1000 hectare (405 hectare) in zijn om te voorkomen dat een potentiële bron van inspiratie Dickman per jaar: [].
Maar hoe klein het vuur aangestoken om te voorkomen dat nog meer?