Hoe koken ham: opheffing van de huid

Ham uit de hammen van varkens.In het algemeen, op feestdagen en andere bijzondere gelegenheden.Ham in hun geheel of gedeeltelijk vaak de vorm beschikbaar zijn, in de huid, of met botten, huid, open of gesloten.Als je een compleet de buitenste laag van de huid ham, is het mogelijk dat je gemakkelijk het schrappen van het mes en je handen.
Door de ham in zigzag verkeer van de huid, helemaal in de Pion, dicht bij de kant.Een ham, zodat je wat makkelijker maken.
Schuif je vingers en duimen in je los van de onder de huid, om het voorzichtig uit het vlees eruit te trekken.Een keer een beetje te schillen.Gebruik je mes om te helpen, als je naar een plek, niet met je handen.
Ham, naar de verschillende standpunten, als je huid en snijden, totdat de huid is volledig geschrapt.Laat een dun laagje vet in het oppervlak van de ham, als je je huid eraf.Dit draagt bij tot de bescherming van het vlees is droog, en je bent aan het koken.
Gebruik je de huid snijden. In de rest van de ham in de koelkast.Dit zal helpen om de ham ingesmeerd.