Het gras moet dragen, wat voor soort voetbal schoenen?

Voetbal schoenen heeft concrete vorm gegoten werkend, onderling verwisselbaar zijn; hout, turf, schoenen, schoenen.Elke vorm van ontworpen om u te helpen op het oppervlak van de specifieke wedstrijd spelen, jij.Het werkend en verwisselbare schoenen is de beste onder de oppervlakte van de natuurlijke weiden van je schoenen nodig bijt op grond van tractie.De beste schoenen voor gym, sportterreinen, asfalt en beton.Dit maakt het gras schoenen, die is bestemd voor de dekking op het gebied van gras.
Het Gazon, of de kunstmatige turf is een Football veld voor de kunstgras materiaal, voetbal en honkbal.Het bestaat uit twee delen: een kunstmatige bladeren en ze kussen.Kunstmatige gras dan gewone gras meer harde, turf… Is ondoordringbaar.De schoenen zijn niet geschikt voor de normale gras, omdat de spalk ontwerp in de grond aan.De normale voetbalschoenen voor tractie en comfort.Ook werd hen verboden terrein in de meeste gebieden, omdat ze de slijtage van het oppervlak van een snelle.
Voetbal schoenen, de positieve inspanningen ter verbetering van de opzet van het loopvlak van intensieve.Deze die trappen dan de normale voetbal van spijkers of blad is oppervlakkig.Het gras niet op de mat oppervlak schoenen om in te grijpen, maar weelderig gras.Dus, het gras om doeltreffende tractie en comfortabele schoenen op het oppervlak van de turf, omdat ze het uniform en interactie.
Bij de keuze van het gras schoenen, rekening moet worden gehouden met alle andere functies.Een voetbal… Schoenen moeten aan de in de hiel en verbetering van de bal te maken, om te voorkomen dat je voeten daar, kan dat leiden tot blaren en voeten doen pijn.Om te voorkomen dat het gras schoenen is te beperkt, voeten.Op zoek naar de versie van de leer, en aan uw voeten in de loop van de tijd gemakkelijker en op maat gemaakt.Als je probeert het voetbal schoenen draag je normale voetbal sokken en het scheenbeen en de bewakers, met name als ze uitgerust met enkel de verdediger, op je schoenen aan.
Het gras voor de schoenen ook hard oppervlak van de bodem, met inbegrip van de natuur, het zand en het kortste strootje.Ze is in een kunstmatige en natuurlijke oppervlak efficiënte werking van de opleiders: je zou zelfs kunnen gebruiken als een normale spalk voor back – up.Een paar schoenen en een uitbreiding van de keuze van je gazon schoenen in je schoen, om ervoor te zorgen dat in alle gebieden van de tractie – en het comfort van de beste voorwaarden.