Hyperextension hamstring

Verrekte spier in de dij is een groep achter.De drie in deze spieren: BICEPS, semitendinosus en semimembranosus.Deze spier is de functie van de knieën te buigen en de verlenging van de heup.Deze spier wordt uitgebreid letsel is normaal.
Verrekte hyperextensie vaak met sport, met inbegrip van atletiek (Sprint en obstakels, met name), tennis, basketbal, rugby en voetbal.Het ballet en ook tot de belangrijkste activiteiten van de pees die gymnastiek.Omdat er een uitbreiding, benen en voeten, weg van het lichaam, buig je knieën, meestal in een snelle beweging of opeens van richting veranderen.De uitbreiding is een van de vaak gespannen evenwicht als gevolg van een niet of spierkracht spieren meestal veel zwakker dan de spieren, het verblijven op schoot.Om te voorkomen dat de beste manier om ervoor te zorgen dat een uitbreiding van zijn activiteiten en die vóór de volledige spieren opwarmen.
De resultaten van een uitbreiding van een in de la.Verrekte hyperextensie symptomen zijn pijn in het been, spierstijfheid, zwelling, blauwe plekken en massa ‘s.Wanneer de schade zich heeft voorgedaan in een verrekte plotseling hevige pijn, en z ’n knie kan niet doorgaan de afgelopen 30 tot 40 graden.De ernst van de schade aan de ernst van de pijn, zal worden besloten in beweging en de mogelijkheid om te lopen.
Verrekte hyperextensie meestal via de fysieke inspectie betekent diagnose.Dit is door de spieren aanraken, om te bepalen of er een aanbesteding of pijn in de regio ‘s.Een therapeut, of kan de arts patiënt gestrekt been laten doen, tegen de knie en dip test, die zijn gebruikt voor de beoordeling van een benauwdheid en de mate van pijn.Afgezien van deze test, de therapeut of arts zal de geschiedenis van de patiënt, de historische en huidige gewond zijn de details.
Omdat de behandeling moet onmiddellijk worden begonnen met een uitgebreid.De eerste 48 uur is de sleutel van de behandeling.De rijst wordt gebruikt voor de rust, ijs, compressie en de hoogte.Pijn en zwelling in verband met de uitbreiding en met de rest van ijs en drukverband intramusculaire bloedingen kan verminderen.Een overdosis kan de pijn en zwelling met niet – steroïde anti – inflammatoire medicatie.Als de pijn verdwijnt, de reikwijdte van de activiteiten en de uitoefening van de met het oog op het herstel van de dijen moeten gebruiken.Het lichaam kan ook nodig zijn om ervoor te zorgen dat de behandeling van een volledig herstel.