Wat de ncaa de voetbalwedstrijd wint en basketbal toernooi?

Wat ik in de ncaa Division school Football.Andere mensen de meest beroemde basketbal.In de sport haar succes is een uitdaging, maar sommige scholen zijn om deze taak te volbrengen.In het kader van een record in 2013 de ncaa, tien scholen zijn in mijn divisie basketbal en voetbal League winnen is niet uit het ncaa titels, thans bekend als voetbal. Onderverdeling.In 1998 voor verschillende organisaties voor de nationale kampioen Football, leiden tot vele jaren gemeenschappelijke titel.
Drie scholen, op dit moment in de grote tien vergadering wint het nationale kampioenschap, in het voetbal, basketbal.Universiteit van Michigan, 1901 of 1997 of delen van de ncaa kampioenschap tot negen.Het laatste team door Charles woodson, de enige belangrijkste verdediger van de heisman trofee winnen.1989 Michigan in de ongewone omstandigheden won het kampioenschap basketbal.In de na het seizoen, coach Bill Frieder heeft aangekondigd dat hij de volgende seizoen uit Arizona.Hij was assistent – coach Steve Fisher vervangen, leidt hij de titel van de Wolverine.Ohio is verkregen of delen van zeven kampioenschap winnen het kampioenschap van 2002, heeft de BCS 31­24 Miami met dubbele overuren te maken een seizoen.Buckeye 1960 won het ncaa toernooi.Michigan in 1952 winnen Football kampioenschap, en in 1965 – 1966 tot eer.1966 – team van de de facto een kampioenschap wedstrijd tegen Notre Dame het seizoen, die uiteindelijk de das als Ierland – klok loopt op de 30 Yard – lijn en de resterende verkregen na 10.Door de MAGIC Johnson heeft verkregen, Michigan 1979 zitting van het ncaa toernooi.In het jaar 2000 zal een tweede kampioenschap basketbal.
De drie huidige leden van de Raad van Pac-12 heeft twee kampioenen, van Stanford.De kardinaal in Alabama deed in de Rose bowl in 1926 seizoen en team gemeenschappelijk nationaal kampioen.De Universiteit van Stanford in 1942 tot de ncaa – basketbal kampioen.De Universiteit van Californië wint of drie opeenvolgende Football – kampioenschap van 1920 tot 22, plus 1959 zitting van basketbal toernooi.UCLA en Ohio 1954 een Football – kampioenschap, maar het is de meest beroemde winnen de ncaa – basketbal kampioen 11.De bruine beer team won een kampioen in het seizoen 10 12 in de coach John wooden onder leiding van 1964 tot 1975 en winnen, en dan in 1995.Vier teams van houten L is ongeslagen.De ster van z ’n beer kenmerken zoals gail Goodrich, lew alcindor, later bekend als Kareem Abdul – Jabbar – 比尔·沃尔顿.
De SEC in de eenentwintigste eeuw in college Football, maar twee vergaderingen van de school basketbal kampioen is toegenomen – kampioenschap.Arkansas totaal van 1964 Football kampioenschap en een andere school, Alabama, plus de Notre Dame.De ncaa kampioenschap winnen van wilde zwijnen ook in 1994 de wedstrijd en de Amerikaanse president Bill Clinton, voormalig gouverneur van Arkansas, aanwezig zijn.Florida heeft drie de onbetwiste kampioen voetbal, met inbegrip van de BCS kampioen in 2006 en 2008 is de wedstrijd te winnen.Tim tebow, 2007 de heisman Trophy kampioen, de bijdrage van de overwinning is in 2006 en 2008 kampioenschap voor meest waardevolle speler in de aanval.De krokodil maken ook een basketbal kampioenschap in 2006 en 2007.2006, Florida is de eerste in hetzelfde seizoen American Football en basketbal toernooi winnen van de school.
ACC school van Maryland en Syracuse Football en de een de ncaa kampioenschap basketbal.In de herfst van Maryland in 2014, een team van tien, het winnen van 1953 en 2002 kampioenschap basketbal kampioen.1959 in Syracuse Football – kampioenschap won, en dan zal het ncaa toernooi in 2003 en een eerstejaars team onder leiding van de 卡梅罗·安东尼 jonge.