Don Kirk Maynard

– Maynard, een record van de ontvanger, gaan een vreemde ster.Het begon allemaal met vier jaar in Texas de productie van kleine westerse College, waar hij twee keer de grens over alle avant – garde en de ster.
Maynard in 1958 door de New York giants ondertekend, maar slechts één seizoen is vrijgelaten.En toen hij bij de Canadese voetbalcompetitie Hamilton tijger kat 1959 seizoen.
Als de Verenigde Staten de Football League in 1960 organisatorische, Maynard (geboren in 1935) terug naar New York en een team Titan, later zal de wijziging van de naam van de JET.
– en Titan en niet de ondertekening van de eerste speler is met coach Sammy Baugh filosofie gelukkiger zijn, wie houdt de bal.
Maynard heeft gereageerd op de receptie van 72 keer 1265 code.De Titan en later van de JET – kampt al seizoen tot een zekere mate van respect.
Maynard, nooit een nauwkeurige wijze de loper, hadden vaak “Mano a Mano” als een van z ’n team blijft draaien, voor z’ n leven.
Tot 1965, als quarterback Joe namath arriveerde, was niet in staat een zin die chemische quarterback.
Dat is de perfecte combinatie van chemische industrie titel wedstrijd in 1968 voor de Oakland raiders.Naast de moeilijke combinatie van namath Maynard die raider verdediging lijkt willekeurig.Maynard, hoewel met een gewond, pakte de 118 codes en twee touchdowns, zes keer.
Dat is iets wat ik nooit zal vergeten, Maynard.Als we niet winnen, dat op een dag, zal er geen super bowl III voor ons. ”
Hoewel hij nooit heeft aanvaard, onder leiding van de vakbond, Maynard is een record van 50 persconferenties en meer dan 1000 van die code vijf keer, maar vijf spelers.Z ’n carrière van 15 jaar in de reus (1958), het vliegtuig (1960-72) en St. Louis (1973), de bisschop in z’ n 50 wedstrijden met 100 of meer van die code.
Z ’n carrière op de 11834 633 code zijn pro – opname.In 1969 “ongekende afl team de hoogste eer, Maynard was toegekend in 1987 van de wedstrijd, hij werd gekozen voor het professionele voetbal de Hall of fame.