Hoe kan de insuline afvallen

Als je koolhydraten eten je lichaam omgezet in glucose – l ‘l als de belangrijkste bron van energie is het lichaam van suiker.Insuline, glucose in de cellen van hormonen te helpen.Als je eten van bepaalde soorten voedsel, je lichaam moet vrij meer insuline, een hoog niveau van gezondheid zal voor je lichaam het bewaren van de extra – als het vet, en niet in de urine van je verwijderd.Als gevolg van deze contacten, de manier van eten, bloedsuikerspiegel stabiel te houden, de vermindering van de productie van insuline, kan helpen om gewicht te verliezen in de strijd met de andere gezondheid in de keuze van levensstijl, zoals de toename van het verkeer en de vermindering van de hoeveelheid.Als je voor je diabetes insuline, de keuze van de sterke betrokkenheid van de voor de gezondheid kan je helpen de dosis te verminderen, de toename van het lichaamsgewicht van de bijwerkingen te verminderen.
Beperking van de inname van voedsel en je witte meel van zachte tarwe van hoge suiker eten als frisdrank, koekjes en snoep.Deze soorten koolhydraten in het lichaam in ontbinding van glucose die snel, de grote piek, en dan de trekker te veel insuline.
De toevoeging van granen.Granen behoudt de zemelen en Tarwekiemen, waarvan de meeste vezels van granen.Deze vezels die koolhydraten ontbinding vertraagt, bijdragen aan de stabiliteit van glucose en insuline.Goede keuze, met inbegrip van tarwe is gemaakt van voedsel, haver, rijst, bulgurtarwe, gierst, rogge en gerst.Veel vezels eten ook kan bijdragen aan de verrijking van het gevoel, dat je eet minder vet l ‘een gewichtsverlies van één van de hoekstenen van de strategie.
Eten in een keer per dag met dezelfde MayoClinic.com, voorstellen.Die heeft bijgedragen tot het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel.
Eet koolhydraten en vetten en eiwitten eten, in plaats van ze.Deze combinatie heeft bijgedragen tot de vermindering van hun ontbinding en in glucose omgezet.Bovendien, om dezelfde hoeveelheid koolhydraten eet elke dag.
Een bepaalde koolhydraten eten.Hoewel de witte meel en suiker levensmiddelen vormen een van de grootste problemen van andere soorten koolhydraten, ook kan leiden tot glucose grote piek.Je hoeft niet helemaal voorkomen dat deze levensmiddelen, maar houden de diensten van kleine omvang.Ze met inbegrip van zetmeel, zoals aardappelen, maïs en aardappelen, tropische vruchten, zoals in het geval van de bananen – en mango ‘s.
De uitoefening van ten minste 30 minuten per week.Vaak ook bijdragen aan de verbetering van het niveau van de vermindering van de hoeveelheid glucose en insuline.