Waarom Football helmen?

Rugby helm niet lang.Ze verscheen voor het eerst in de jaren tachtig voetbal de concurrentie als een manier om de bescherming van de ogen zijn Football spelers.Maar deze maskers gebruikt is, na de explosie, de keuze van de vele spelers uit de persoonlijke voorkeur.Zelfs voor de preventie van profiteren, de zonneklep.
De belangrijkste functie van de zonneklep is de bescherming van de natuur.Sommige spelers een bril tijdelijk om te voorkomen dat aan een van de reeds bestaande schade en verwijder de zonneklep zodra de genezing van de wond.Maar de andere spelers selectie maskers permanent het voorkomen van schade, dat kan gebeuren als je vingers of voeten van de staking in z ’n helm.
De zonneklep van een andere belangrijke voordelen die zij de verbetering van de capaciteit van de spelers visie.Dit is een van de meest opmerkelijke bal, verliest het hoofd in de zon of licht, van het bestuur kan een zonnebril en ter verbetering van het zicht was naar de felle lichten.In het kader van ESPN pagina 2, wat nog meer kleur, de visie van de gebieden meer duidelijkheid.
Volgens de website van de ESPN 2 pagina ‘s, sommige spelers keuze als een bril als middel om zich te uiten.Brillen kunnen de kenmerkende kleur en het ontwerp is van buitenaf zichtbaar wordt afgezien van de spelers het uniform van de andere spelers.2005, bijvoorbeeld, de Miami dolphins rende terug in het spel, ronnie Brown gekozen zon patroon draagt de zonneklep.Maar hij is een boete wegens schending van de code.
Hoewel de meerderheid van de Football League om de helm te dragen, een masker is niet toegestaan, tenzij het team speler heeft een medische noodzaak.Dit hangt af van de voorkeur van de coach of een team.Bovendien zijn veel competitie, met inbegrip van de Nfl, er zijn regels over wat voor soort hoed zou dragen.De Nfl spel moet dragen in elk van de voor het gebruik van brillen in de Nfl goedgekeurd.Indien de schending van deze regels, ongeoorloofde speler zal gestraft worden voor de boete.