Na de uitoefening van duizeligheid

Heb je net een gesprek toen je begon te voelen, duizeligheid en duizeligheid zal je flauw vallen.Als je hartslag te versnellen, je zou dat na de uitoefening van de veel voorkomende verschijnsel van nog meer ernstige symptomen.Begrijp je waarom duizeligheid en hoe kan de vermindering van de preventie en de behandeling van deze situatie te voorkomen.
Als je al een lange tijd niet de tijd om te eten, je kan hypoglykemie na de sport als gevolg van een licht gevoel in het hoofd.Sport kan uw bloeddruk daalt, het maakt je duizelig, volgens de tot nu toe.Trouwens, als je niet in het systeem voldoende vloeistof, kan uw lichaam begint te zweten, overdreven.Dit resulteert in een verlies van lichaamsvocht elektrolyten zweet te handhaven, waardoor je hart sneller kloppen l ‘dat je het warm en potentiële duizelig.
Bepaalde groepen mensen meer kan duizeligheid, ernstige nadelige effecten, zoals een beweging, volgens de New York Times.Deze omvatten de ongecontroleerde hypertensie, diabetes mellitus, instabiele angina pectoris, hartaanval of andere ernstige hartziekte.Als je zittend in de oefeningen, dus wees voorzichtig.
Een snack voor uitoefening van drie tot vier uur voor de maaltijd kan helpen voorkomen dat duizeligheid of beweging.Drinken vóór, tijdens en na je training, om uitdroging te voorkomen.Na de training, om de temperatuur oefenen.Vijf minuten na je training, en je hartslag vertraagd door het vertragen van lopen en die, volgens de meest recente datum.Deze keer ook minder zuur in het lichaam in een vrij verkeer – is het aantal cellen.Dus het bloed, meer verkeer worden toegelaten.Dit om te voorkomen dat de bloeddruk kan leiden tot na de uitoefening van duizeligheid vallen.
Als je duizelig wordt na de oefening, ga liggen, met je hart. Hou je kop niet toegestaan in je hoofd naar je hart naar Alice, volgens een van de Universiteit van Columbia, de gezondheid van middelen.Dit zal bijdragen aan het herstel van de bloedtoevoer naar de hersenen en het bijdragen tot de vermindering van duizeligheid.Wanneer je je beter begint te voelen, en drinken met elektrolyten dranken, met het oog op het herstel van het evenwicht van bananen of koekjes of lichaamsvocht kan helpen in de mineralen in je lichaam.
Terwijl de beweging duizelig na meestal niet de aandacht, die in bepaalde gevallen kan duiden op een ernstige situatie op te vragen, Alice.Bijvoorbeeld, als je het nemen van preventieve maatregelen ter vermindering van de na de sport nog steeds duizelig, duizeligheid, dokter.Kan uw arts voorstellen met oefeningen, en diagnostische test voor de controle van de bloeddruk en je hart, longen.