Het doel van de omvang van de officiële voetbal

Hangt af van je team of een aanval of verdediging van de doelstellingen van het voetbal, kunnen er grote of kleine doelman spelen ook, in het verleden.In werkelijkheid is de officiële doelstellingen, de omvang van de middelbare school, de universiteit en de internationale concurrentie.
De Internationale Federatie van voetbal, of de FIFA voetbal, toezicht op internationaal niveau.De Chicago – American Football Association is lid van de FIFA.Op de universiteit, de ncaa regels voor de uitvoering van het voetbal.De nationale vereniging van middelbare school verantwoordelijk zijn voor het toezicht op de regels van de middelbare school voetbal.Al deze organisaties hebben dezelfde doelstellingen van de specificaties van de voetbal.
Het doel van de twee pijlers van voetbal, met inbegrip van de balk.Kolom 8 meter, of 24 meter, met uitzondering van en onder de balken in 8 meter boven de grond.Het doel en de straal is gemaakt van hout of metaal, vierkante, rond of ovaal.Ze zijn niet minder dan 4 cm dik, niet meer dan 5 centimeter dik.Het doel en de balken zijn Wit.
De regels van de FIFA – voetbal, kun je net zolang de doelstellingen achter zonder inmenging van de keeper.Het netwerk van universiteiten en middelbare school voetbal is een deel van het doelwit.Het net moet stevig vast op de post, niet er een gat of een bal laten ontsnappen.De top van de netto – moet worden uitgebreid tot 2 meter achter de BAR, en een kruis.
Voor adolescenten of binnen de doelstellingen en criteria van voetbal als doelstellingen niet van voetbal.De doelstellingen van de jeugd voetbal is meestal van 6,5 tot 7 meter hoog en 16 tot en met 21 meter breed.Een van de doelstellingen van de officiële indoor Football is 6 meter hoog en 12 meter breed.