De dierenbescherming Uga: robot broers, idioot.

Vorige week heb ik de verslagen van de Universiteit van Georgië Uga VII van de pijn van het verleden.De 4 – jarige Britse buldog is ontwikkeld ter bevordering van de kenmerken van het meest onaangename… Toen was het overdreven, zoals ademen zuurstof, van invloed zal zijn op de kleine dingen, en door de voortzetting van het soort.
Nu, in het kader van de Los Angeles Times, voor een humane behandeling van dieren (s) bij dit debat aan de eisen voor de mascotte Uga, is, om te voorkomen dat de arme bulldog heet de hond, vochtige Football wedstrijd.
Toen ik in Georgië in de tijd van dit schrijven, ik heb gehoord dat de fans van de straat en de woede van de berg op.Laten we het onder ogen zien: de gemiddelde rode Peta is niet goed met de Verenigde Staten.Het enige dat ik kan bedenken, is de gemeenschappelijke punten blijk te geven van naakte modellen.Anders, Peta haat barbecue, FAST – food en jagen en vissen.Nu is het de Verenigde Staten na de wedstrijd.Woede!
Ik zou liegen als ik zei dat ik met elk een standpunt te lief voor dieren, maar het hele protesteren tegen de strategie is gebaseerd op de maximale publiciteit, betere truc, woede.Trouwens, soms met het oog op de bescheiden verbetering, moet je extreme veranderingen bevorderen.
Natuurlijk, Uga is die mascotte, haar hond, het ziet eruit als een moblin) kunnen ze meer vertrouwen.We hebben veel dinosaurussen robot K9s, zelfs menselijke vorm terug.Natuurlijk kunnen we het college Football passie in deze teelt van de beste machine?Zoals ik al eerder zei, ik ben ook een grote fan, eenvoudig om onze hond is voor de gezondheid, en niet voldoen aan de normen van ons egoïstisch en belachelijk.Weet je nog, er was een tijd dat de Britse buldog is een nette, mooie dieren, met uitzondering van een groep van mensen te helpen hun aandacht voor een wedstrijd, alsmede van andere doelstellingen.
Maar, ik ben niet van voetbal.Je fans voor Peta voorstellen?
Als gevaarlijk afval, Sarah Dowdey wijst erop dat dit de ontwikkeling van me.
Redactie: ik moet erop wijzen dat de in 2008 een studie nhc medische in Maryland Heitz, Mo., bleek een hond Aibo in minder eenzaam leven. Het resultaat is hetzelfde, de honden adem.Als robot kan bereiken om ouderen een gelukkige taak dan of ze ook de mogelijkheid om een team de overwinning?Denk, oké?
“Jongens” of in het HowStuffWorks.com: hoe de gevangen dieren werken, hoe meer hoe honden Football werk werk tegen robots voetbal mascotte Uga werk werk zeven muur: de verantwoordelijkheid van het fokken?
Het thema van dit verslag: verbaast het je iets, robot.