Waarom Football helmen?

Rugby helm niet lang.In de jaren tachtig, ze verscheen in Football, met het oog op de bescherming van de ogen van de Football spelers actief zijn.Maar deze maskers gebruikt is, na de explosie, de keuze van de vele spelers uit de persoonlijke voorkeur.Zelfs voor de preventie van profiteren, de zonneklep.
De belangrijkste functie van de zonneklep is de bescherming van de natuur.Sommige spelers een bril tijdelijk om te voorkomen dat aan een van de reeds bestaande schade en verwijder de zonneklep zodra de genezing van de wond.Maar de andere spelers selectie maskers permanent het voorkomen van schade, dat kan gebeuren als je vingers of voeten van de staking in z ’n helm.
De zonneklep van een andere belangrijke voordelen die zij de verbetering van de capaciteit van de spelers visie.Dit is een van de meest opmerkelijke bal, verliest het hoofd in de zon of licht, van het bestuur kan een zonnebril en ter verbetering van het zicht was naar de felle lichten.Volgens de ESPN blz. 2, wat meer kleur, de visie van de gebieden meer duidelijkheid.
Volgens de website van de ESPN 2 pagina ‘s, sommige spelers keuze als een bril als middel om zich te uiten.Brillen kunnen de kenmerkende kleur en het ontwerp is van buitenaf zichtbaar wordt afgezien van de spelers het uniform van de andere spelers.2005, bijvoorbeeld, de Miami dolphins rende terug in het spel, ronnie Brown gekozen zon patroon draagt de zonneklep.Maar hij als gevolg van de schending door de Unie uniforme code en een boete.
Hoewel de meerderheid van de Football League om de helm te dragen, een masker is niet toegestaan, tenzij het team speler heeft een medische noodzaak.Dit hangt af van de voorkeur van de coach of een team.Bovendien, en veel van de Unie, met inbegrip van de Nfl, hebben over wat voor soort hoed dragen van de regels kan worden.De Nfl wedstrijd moeten dragen in de zonneklep op elk gebruik door de goedkeuring voor de Nfl.In geval van schending van deze regel, een speler zou zijn opgelegd.