Foot na een beroerte.

Een beroerte is een cerebrale slagader gescheurd door of voor de medische noodtoestand kenmerken, het blokkeren van zuurstof in de hersenen van bloed en voedingsstoffen.De Amerikanen een beroerte in de jaarlijks 700000, twee derde van de mensen overleven omdat ze tijdig ingrijpen van de medische zorg en behandeling, met het oog op het herstel van de hersenen van bloed en de vermindering van de schade.Overlevenden van een beroerte moeten onmiddellijk herstel complicaties te verminderen, zoals de verlamming en verloor de controle over de sport, en herstel van de onafhankelijkheid en de mobiliteit.Uw arts kan de opleiding voor mobiliteit, leren hoe de coördinatie en uitoefening van het been beweegt, lopen, de versterking en uitbreiding van de benen, de verbetering van de beweging van je.
Veel overlevenden van een beroerte in de armen en benen spierkracht vermindering is een rechtstreeks gevolg van een beroerte, of na een beroerte of de daling van de verlamming van de mobiliteit.De uitoefening van zijn beenspieren krachten en het herstel van de benen en de coördinatie van een belangrijk deel van de beweging van de benen.Het versterkt je kuiten en enkels, verbetering van uw evenwicht en coördinatie.Eerst stond achter de stoel, voeten, benen uit elkaar, handen achter de stoel te steunen.Haal diep adem, als je uitademt langzaam op je tenen zo hoog mogelijk.Om de positie van een seconde, als je weer ademen, langzaam aan de voet op de vloer.De uitvoering van een groep van 10 keer per dag.
Verlies van evenwicht en coördinatie van de directe gevolgen van een beroerte.Rehabilitatie van een belangrijk deel van het proces van verbetering van de coördinatie is voor het herstel van de beweging van de benen lopen, het vertrouwen in het vermogen van vermindering van de risico ‘s, vallen.Eerst stond achter de stoel, voeten, benen uit elkaar, handen achter de stoel te steunen.Buig je knie, til je been een paar centimeter van de grond, dan breng je lichaam naar z ’n been.Hou deze positie 10 seconden, rustig.Elke twee benen van een groep van 10 keer per dag van repetitieve bewegingen.
Een beroerte kan leiden tot een voet, het gevolg is van de spier zwakte of verlamming leiden tot de patiënt niet op de voorkant van de voet van een medische toestand.Benen en voeten van de pezen en spieren niet vaak in gebruik zal worden verkort en niet bewegen.Je therapeut zal aanbevelen wat beweging te verbeteren en uit je voet zijn spieren en gewrichtsbanden verhoogd en de omvang van de activiteiten.Een simpele beweging, kan je thuis zitten, zitten op de stoel, om ervoor te zorgen dat stevig tegen de stoel.Je begint langzaam binnen de getroffen om de positie van de voeten en vijf seconden.Rustig en langzaam zal worden beïnvloed door de voet buiten de uitbreiding, blijft vijf seconden.Een groep van tien keer per dag drie keer herhaald, met het oog op de verbetering van de bewegingen van de voet en de omvang van de activiteiten.
De versterking van deze praktijk – bindweefsel, een dunne banden op je voet voor voet, overtollige en druk op je voeten.Ga zitten op de stoel, en aan de linker voet staan.Z ’n hielen op de grond zet, op de tenen.In je voet op een blok rond met beweging of verzet, met beide handen aan beide kanten.Diep inademen, uitademen, als het om voet aan de grond op de bodem van de druk.Nog eens diep adem, z ’n rechtervoet langzaam zal buigen en ga terug naar het begin.Een groep van tien keer per dag doen, elke keer weer.