Pak de handschoen te helpen de quarterback de bal

De quarterback is voetbal L grip is een hoeksteen van zijn succes.Als het niet goed is, zal niet alleen een afwijking van de doelstellingen, en zelfs terecht de bal is een uitdaging.Een quarterback handschoenen houden bij slecht weer een goede grip, sommige handschoenen in alle omstandigheden, nat en droog en warm of koud.
Met een relatief kleine quarterback, zoals de rapporteur voor de Chicago Bears Jim McMahon – signaal kan in alle weersomstandigheden dat bal is uit z ’n handen, dus strikt handschoenen kan helpen om hem te blijven controleren.Sommige mensen in hun handen niet van kracht, omdat de schade die quarterback kan om dezelfde redenen, de handschoenen.Bijvoorbeeld, de quarterback van de Denver broncos, peyton Manning begon met de handschoen, vaak met z ’n nek operatie op de zenuw, helpt hij grip op de bal.De Leeuw van Detroit Matthew Stafford handschoenen droeg hij met z ’n vinger in de hand, maar z’ n vingers. Na de handschoenen uit.
Sommige te manipuleren, zoals de Arizona cardinals Carson Palmer, handschoenen op zeer koude temperatuur om te voorkomen dat hun hand gevoelloos, dus verlies van gevoel.De quarterback voor Doug Flutie, aan de andere kant, is dat hij handschoenen laat gooien is’ t warm maar om hem te helpen een betere grip op de bal in de kou.De temperatuur daalt, het voetbal wordt meer en meer glijden.Het regent andere mensen niet de handschoenen.Speciaal voor de quarterback handschoenen een slipvrij oppervlak, bijdragen tot het voorkomen van voetbal in eigen handen nat uit.
De handschoenen van de besluiten is een persoonlijke keuze.Hoewel de meerderheid van de quarterback die handschoenen is als gevolg van de slechte weersomstandigheden of een soort pijn, soms als een quarterback die handschoen zo veel, hij blijft een warm gevoel, droge weer.Jeff Garcia, een veteraan van de Canadese voetbalcompetitie en de Nfl, altijd handschoenen in de League, omdat het gebruik van de nieuwe en nog meer dia.Hij is niet in z ’n carrière zonder handschoenen in de Nfl, want de bal te gaan.
Een paar handschoenen van niet – die hand op de quarterback is vaak in de kou de linkerhand, comfort, maar meestal niet de handschoenen in hun handen niet uit te gooien.Graaf van de New England patriots ster Tom Brady van de linkerhand handschoenen in de hand, terwijl hij zich in zwaar weer af en toe gooien van handschoenen.
Een quarterback met de handschoenen, omdat ze denken dat ze het kan t – bal – is een goed gevoel, dus kan ’t controle niet uit als ze voorbij, hun handen.De Chicago Bears quarterback 乔卡特 zei ESPN, probeerde hij handschoenen maar winnen is niet dragen is omdat de l l °, waarop ik kan voelen de bal. L ±