El Salvador Luria Edward

Luria, Salvador Edward (1912-1991), geboren in Italië de biologen, 1969. Jaarlijks delen de Nobelprijs voor geneeskunde en Duitsland – geboren Amerikaanse bio – natuurkundige Max delbr ¨ ¹ ck en de Verenigde Staten van Amerika bioloog Dr. Alfred, voor hun werk met een virus, een bacterie aanvallen).Luria, ¨ ¹ delbruck ck, en de andere wetenschappers onder leiding van Hershey ’s DNA – structuur en de betekenis ervan.
Luria op 13 augustus 1912 geboren in Turijn, Italië, David en ester Sacerdote Luria.In 1929, Luria begonnen op de Universiteit van Turijn om medicijnen te studeren.Hij en een bekende van de anatomie en de organisatie van de samenwerking, professor, leren van levende cellen.Hij heeft z ’n medische graad, en met het uitstekende resultaat van Turijn en de eer in 1935.En toen hij het leger in Italië drie jaar als dokter.
Als Italië en Duitsland de fascistische regeringen en landen in de Unie die de tweede wereldoorlog (1939. C1945), Luria, wie is van joodse afkomst, de weg is veilig.1938 en 1940, hij in Parijs van de curie in het laboratorium radium van de medische fysica en radiologie.Hij is van de belangstelling en betrokkenheid van de ontwikkeling van een poging tot toepassing van bestraling genetische mutatie van een deeltjes – experiment.De mutaties van veranderingen in het genetisch materiaal van cellen.Het genetische materiaal van genen en chromosomen.
Luria 1940, naar de Verenigde Staten te aanvaarden een afspraak met de dokter en de Universiteit van New York de militaire academie van assistent.In 1941 uur in Philadelphia, hij de Amerikaanse philosophical Society bijeenkomst Delbriick met max.Het duurde een paar dagen delbriick Luria laboratorium, in New York, en twee wetenschappers van plan een reeks experimenten.In 1942. C1943 guggenheim beurzen mogen werken in Luria Princeton, New Jersey en vanderbilt, in nashville Tennessee, en delbruck ¨ ¹ ck.
Van 1943 tot 1950. Luria is een docent, assistent – hoogleraar aan de Universiteit van Bloomington, Indiana en bacteriologische, professor.In 1950 werd hij de Illinois universiteit in 乌尔瓦纳 microbiologie, professor.
In het begin 1940, de aard van de wetenschappers van het virus weet weinig van micro – organismen veroorzaakt, is een belangrijke oorzaak van de ziekte.Delbruck ¨ ¹ ck, Luria, en Alfred Hershey, wie is de Verenigde Naties en de medische faculteit van de Universiteit van Washington, in St. Louis, Missouri, elk optreden van een aanval van bacteriën, virussen.Een is de zin van bacteriën.Bacteriën hebben stevige celwanden.Door middel van deze muur, wat een structuur, zoals een injectienaald.Dit bestaat uit een hoofdvormige bol met DNA uit het door een holle staven – staart gemaakt.Wanneer de faag bacteriën in de staart in de eerste plaats, in de cel muren.En dan, hoofd van de DNA in de cellen in de staart.
In de tien jaar van onderzoek Luria, delbruck ¨ ¹ ck, en de kennis over de instrumenten van een Hershey.De teelt van 1951, dat een bacterie mutant klonen van groei en willekeurig door spontane mutatie.Luria heeft aangetoond dat een andere virus gen en spontane mutaties, een vergelijkbaar proces van bacteriën.
1952, hershé en z ’n assistent, Martha Chase, wat gebeurt er op een aanval.Ze hebben een effect op de bacteriële DNA.DNA is de stof – gen gen, is besloten de stoffen in de biometrische kenmerken.Laat Chase dat wanneer de faag in een cel, een DNA – coating en de overname van de bacteriën van de genetische mechanisme, waardoor het ontstaan van nieuwe virussen en bacteriën, is niet nieuw.Dit is veel te complexe biologische voortplanting en de genetische kenmerken van dat het openen van de deur.
Luria heeft plannen voor een spontane mutaties in de sociale 1953 zitting algemene microbiologie op dit moment z ’n papieren in Oxford, Engeland.Echter, als gevolg van de activiteiten van de Verenigde Staten kan het communisme het alarm van de regering ontkent dat het politieke klimaat, een visum Luria.Hij was student James Watson las Luria artikelen, die van mening is dat een proteïne, in plaats van het DNA van de genetische informatie.
Luria een MIT – professor (MIT), in Cambridge, Massachusetts, 1959.Bij de MIT, hij is van bacteriën en virussen van jonge wetenschappers. Het opstellen van een opleidingsprogramma ‘s.Hij heeft ook het celmembraan biochemische.1964, werd hij mit biologie.In 1965, hij is een biologisch onderzoek op het gebied van het San Diego salk Gastdocent, Californië.Luria in 1974 werd opgericht met de directeur van het Centrum voor kankeronderzoek.
Luria heeft een, hij is in sommige sociale en politieke problemen.Hij heeft de ontwikkeling van de biologische wapens en is hij van mening dat de buitensporige kosten van de programma ’s in de maan op fouten.Hij verzet zich ook tegen de Amerikaanse betrokkenheid bij de oorlog in Vietnam (1957: verbetering van de c1975), die in de jaren zestig en hij sprak tegen de Israëlische invasie in Libanon, het gebrek aan maatregelen op het gebied van de veiligheid in de nucleaire industrie.Hij denkt dat meer geld nodig is voor het medisch onderzoek en de bepaling van de huisvesting voor kwetsbare groepen.Luria heeft z ’n Nobelprijs geld doneren voor een groot deel van de anti – oorlog.Vanwege z ’n acties van de Verenigde Staten, volksgezondheid, onderwijs en het Ministerie van welzijn op de zwarte lijst van de adviesgroep, Luria een dienst.Volgens de verslagen, de zwarte lijst is aan het einde van 1970.
Als de drie omdat is gebleken dat de replicatie van het virus en de genetische structuur van het jaar 1969 won de Nobelprijs, del bracke ¨ ¹ ck en caltech universiteit in Pasadena, Californië, en Hershey Carnegie instellingen, Washington, D.C.
Luria heeft vele andere prijzen en als redacteur van medische en wetenschappelijke tijdschriften of sommige leden van de Commissie.Hij is gepubliceerd in 1953 van de algemene virologie “en de” gewone virologie “schreef veel artikelen, een van deze boeken.1974, kreeg hij een “life science” nationale boekenprijs: zonder de voltooiing van de test.Luria ook door meer dan een professionele vereniging.
Luria baanbrekend werk, delbruck ¨ ¹ ck en Hershey bevordert de ontwikkeling van de geneeskunde, met name in de strijd tegen virale ziekten.Ze werken ook ter bevordering van de ontwikkeling van het gebied van de genetica.James Watson en Crick 1953, Francis H. DNA bepalen de structuur voor de spiraal, bekend als de dubbele helix.Dit bracht een chemische termen wetenschappers kunnen begrijpen van de genetische processen.1969, Jonathan Beckwith en hij op Harvard zijn goed geïsoleerd gen van de vereniging.