Hoe in het voetbal spelen voor de veiligheid van de vrijheid

In de verdediging van de vrijheid van de bal, is de veiligheid van de lichamelijke en geestelijke op een locatie nodig.De Football speler moest verdedigen in de strijd tegen de in het verleden veel plaatsen, speelt een belangrijke rol in het spel.Ze is terug in de 11 de grootste brein van een diagnose van de uitbreiding, die verantwoordelijk is voor een toneelstuk of begint, en dan op de juiste plaats spelen.
De veiligheid moet vrij snel, en betrekking heeft op een groot aantal spelers in de grond.Vaak worden bedekt of een snelle en uitgebreide zone ontvangen ter dekking van de uitgestrekte regio ’s zoals de verdediging van de centerfielders, moet worden voorkomen dat de zijlijn nevenactiviteit in de pass spel.De praktijk van de kegel je voetenwerk, terug uit je afgesloten en de exploitatie van een ontvanger.Goed punt, weet je nog dat je terug, blijf laag, hou je neus op je tenen, dan open je heupen, je brak je terugtrekken.
Met concurrentievermogen, kan een rol spelen in de wedstrijd, maar een deel van het spel.De veiligheid moet ook een vrije bal, snelle reactie en zachte handen en het onderscheppen van fouten.In de afgelopen paar jaar deze tip is de verdediging van de klassieke opleiding naar keuze.De coach zal en twee verdedigers te staan, 5 meter of meer.De coach zal overlijden, verdediger van het dichtst bij de coach zal in elke richting -, de tweede verdediger naar onderscheppen onderscheppen.Dit is een simpele oefening, kan worden omgezet in een omzet voor de verdediging.Gratis veiligheid zal grote toen ze de bal in de hand, dus naar de finish in elke kans die je krijgt in de praktijk.
Gratis veiligheid moet de verdediger en intimidatie van de aanwezigheid in het veld.Veiligheid moet een beperking van de grote, voor de verdediging van de laatste laag kan een matige verhoging van de veiligheid, en voor een aanval, de verschillen in de cijfers.De hoek van de meest gunstige moeilijke oefening is veilig, omdat ze vanaf de zijlijn zijlijn geraakt.De keuze van een hoek, laat je hoofd in de maatschappij voor de bal.Altijd als je schouder zo op z ’n hoofd, hoofd omhoog, of hoe je iets, net als wat de coach zei dat.Met die de bal met inpakken, en dan een explosie, gebruik dan je benen te rijden.
Een grote veiligheid is een belangrijk onderdeel van de diagnose van drama kan, zelfs voordat ze beginnen.Kijk een film kan je tegenstander weet de aanval in bepaalde formaties in houdt en niks doen, of je kan een voorafgaande klaar om te lezen, dat zal je helpen om de positie in het spel.Je kan ook een andere speler is er een tendens dat, zoals in het gezicht van een bepaalde zone zou lopen als ze wat route, of hoe hij de bal naar de quarterback in de hand.De verdediging is altijd aanvallen te reageren, dus ze zijn altijd een stap achter.Vóór het begin van de wedstrijd, hard werken om de wedstrijd graafwerkzaamheden.