Enkel de tunnel syndroom.

Enkel door het syndroom is door de druk van de zenuw veroorzaakt door de tunnel van Tarsus, het enkel aan de voorkant van de voet.Deze druk kan het gevolg zijn van een verwonding of ziekte lopen of rennen als niet geschikt als gevolg van de positie van de voeten.De versterking en uitbreiding van het verkeer te helpen met deze zaak, maar mag niet leiden tot pijn.Als ze dat doen, stop dan contact op met uw arts.
Het versterkt je tenen spieren.In het kader van de schade van de kliniek, de versterking van de voet van verschillende spieren kunnen bijdragen tot het voorkomen van een herhaling van de tunnel syndroom van Tarsus.Leg de pen stevig aan het oppervlak, met de tenen in verband met de voeten worden besmet.Om de positie van zeven tot acht seconden, en dan ontspannen.Elke dag dezelfde zes keer, drie keer.
Deze oefeningen zijn functie bijdraagt aan de verbetering van de opleiding, sport.Op blote voeten op de tenen.Elke keer als de uitoefening van vier groepen van 10 tot 15 seconden, elke oefening.In die dagen tussen de 15 seconden.Twee keer per dag doen deze oefening.Op blote voeten.Elke keer als de uitoefening van vier groepen van 10 tot 15 seconden, elke oefening.In die dagen tussen de 15 seconden.Twee keer per dag doen deze oefening.
Benen strekken is een soepele beweging, gespannen spieren te ontspannen benen, dus extra druk niet op m ’n enkels.Ga zitten, M ’n knie, 膝盖伸直, een handdoek rond je voeten.Langzaam aan de handdoek, tot je het uit.Om de 20 seconden, en dan ontspannen 10 seconden.Elke week zes tot tien oefeningen in elk van de vijf tot zeven dagen.
Als je kan staan, kun je proberen je het.Zet je handen tegen de muur, en dan de gewonde voet aan de andere voet, tegelijkertijd met de tenen naar voren.Met behoud van zijn knieën buigen voor langzaam totdat het onderbeen rekken.Om de spanning van 20 seconden, en dan ontspannen 10 seconden.Elke week zes tot tien oefeningen in elk van de vijf tot zeven dagen.
Dit is een oefening om flexibiliteit, gespannen spieren in je voet en het onderbeen, volgens de.Je zit op een knie buigen van de kant van de getroffen, en rond de ballen van je voeten afdrogen.Langzaam aan de handdoek, totdat je je aan de hiel en benen strekken.Om de 20 seconden, en dan ontspannen 10 seconden.Elke week zes tot tien oefeningen in elk van de vijf tot zeven dagen.
Als je kan staan, kan je proberen om een uitbreiding van de verticale hiel.Zet je handen tegen de muur, en dan de gewonde voet aan de andere voet, tegelijkertijd met de tenen naar voren.Voet op de vloer, langzaam terug tot z ’n knieën buigen, strekken zich af.Om de 20 seconden, en dan ontspannen 10 seconden.Elke week zes tot tien oefeningen in elk van de vijf tot zeven dagen.