保罗沃菲尔德

Paul warfield wordt erkend als de doeltreffendheid van de in de Nfl in de meest uitgebreide van één van de spelers.De totale vangst van beroep lijkt te zijn met de andere grote accumulatie van de begunstigde niet eens.Echter, een spel van de student zou begrijpen, de waarheid is niet altijd in de cijfers.
In z ’n 14 seizoenen en Cleveland Browns (1964-691976-77 seizoen), de Miami dolphins (1970 – 1974), en de Memphis (1975) van de World Football League, Ohio ster voor controle team.
Zelfs zo, mevrouw warfield (geboren in 1942) probeerde de carrière 452 receptie 8987 codes en 88 touchdowns.Z ’n 19.88 codes per meter, nog steeds wordt beschouwd als een van de beste in de geschiedenis van de bal.
Vanwege z ’n snelle tempo, ongrijpbare optreden, evenals de enorme sprongkracht verdedigers vaak dat het niet nodig om de warfield team verdubbelen.De dreiging van een lange pass, z ’n tegenstanders te intimideren.
Zijn optreden in het voetbal bijna en de race is net zo goed voor de race.Het beste voorbeeld is waarschijnlijk op de hoogte van hun buitengewone 1972 toen de dolfijnen van de 17 – 0 voor het seizoen.
In het heetst van de strijd, Miami slechts afgegeven 613 keer de bal, haar 259.Ze is met de filosofie naar voren als een bedreiging voor de grondtroepen, doeltreffender te maken.De dolfijnen in een Nfl 2960 codes opgenomen.
Als de Browns groentje, mevrouw warfield heeft een hoogtepunt met 52 keer.Hij loopt in de snelheid, kracht, verdediger van de perfecte aanvulling van Jim Brown.Ze zijn negen jaar leidde de Browns eerste Nfl kampioenen.
In de eerste zes jaar warfield, Brown team heeft een indrukwekkende 59-23-2 record en vijf keer divisie kampioenen uit 1964, en de finale van het kampioenschap.
Wil je meer weten over het voetbal van de kennis, zie: