De informatie over de Cristiano Ronaldo

Football spelers 克里斯蒂亚诺罗纳尔多多斯桑托斯阿威罗 geboren in Madeira eiland op 5 mei 1985 in Portugal.Bekend als Cristiano Ronaldo fan, en hij begon te spelen, net als een kind van tien jaar tijd heeft de Gemeenschap in kennis van Madeira (¯ voetbal.Sinds 2009 en Real Madrid sinds de ondertekening van de aandacht van de media als hij haar vaak in en buiten het veld.Het percentage voor ESPN Football ‘van de tweede meest beroemde Football speler in de wereld, behalve David beckham.
Haar ouders L is. Diniz Aveiro, José Maria Santos…… en 多洛雷斯多斯 Aveiro, hij en z ’n drie broers en zusters van de Gemeenschap stelt de werkende klasse.Ronaldo (¯ ’s vader noemde hem president Ronald Reagan.Hij begon in een lokale voetbal club van voetbal, z ’n vader is waar de apparatuur manager.Ronaldo gewoon z ’n vaardigheden, als de nationale grote Madeira een jeugd, een andere plek team, en zal de reputatie als een van de beste spelers van Madeira – niet uit.Toen ik 13 jaar was ondertekend, Ronaldo sportieve jongens L goed salaris.
De doeltreffendheid van de in de strategie van Lissabon is Ronald L volwassen Football team van 2001 tot 2003.Hij is de enige speler in de geschiedenis van Lissabon L is door vier teams debuut voor promotie.Hij stond in z ’n eerste hij scoorde een stent in Portugal, in het winnende team 2001 L is de Spaanse.Toen hij 16 was, speelde hij de baas zien van Liverpool, en hij denkt dat het ondertekenen van een te jonge spelers.
2003, Ronaldo, 18 jaar oud, in Lissabon, z ’n team won een vriendelijk en Manchester United.Een week later, de manager van Sir 阿莱克斯·弗格森 getekend voor een tiener Ronaldo, betaling van de vergoeding voor de overdracht van een record.Ronaldo (¯ lonen lager waren dan die van 2000 dollar per maand ongeveer 190.000 dollar per maand verhoogd.Aarzelde haar eisen, nummer 7, dit is George Best en David beckham ’s nummer.2006, Ronaldo spelen voor Portugal, tijdens het wereldkampioenschap is slecht in sport fans van de geest en de duiken met hem verloren.
Op 1 juli 2009, van Cristiano Ronaldo van Real Madrid.Real Madrid voor haar betaald 1 miljard van de vergoeding voor de overdracht van 31 miljoen dollar, een record voor de opname en het record van 1 miljard dollar van haar salaris van de record.Op de leeftijd van 2013, Ronaldo blijven Real Madrid, en hij draagt z ’n nummer 7.Hij speelde in Portugal draagt het nummer 17.Hij blijft op de opname, in het begin 2013 is Europa nog steeds de topscorer.
In z ’n carrière, Ronaldo meer dan 20 – prijzen, met inbegrip van een dozijn speler van het jaar, van de FIFA speler en de Europese voetbalbond speler van het jaar.Is hij in de jaren 2006 en 2007 wordt beoordeeld als Portugal voetballer.Als de Portugese team Captain, Ronaldo heeft zijn team heeft deelgenomen aan de zitting van de wereldkampioenschappen.2011 als Europees hoogste score van de schutter, Ronaldo won de beroemde gouden laars.