De verantwoordelijkheid van de voetballers.

Dit is niet alleen een hete volgen in het voetbal een speler in het weekend.Het spel is erg mooi, vol uitdagingen en leuk, maar het heeft een verantwoordelijkheid.Je moet goed voor je zorgen, met inachtneming van het team beleid, dat je tot de laatste details van de rol, de grootste bijdrage leveren voor het team.
Football spelers zich bewust moeten zijn van hun programma ’s in de coach van de rol van de plaats en taak.Je moet leren en je standpunt in verband met de vaardigheden en kennis, je wordt gevraagd wat voor het succes van het team.Bijvoorbeeld, zal je gevraagd worden om een facultatieve quarterback, in plaats van een pas de quarterback.Dan moet je aan de snelheid, snelle besluitvorming en de behandeling van de werkzaamheden op het gebied van de bal.
Je moet weten, wat je moet doen, per telefoon.Als je niet weet wat te doen in elke RACE, de speler zou een verkeerde en tot de taak van het spel gemist.Dus, zelfs als de spelers hebben de geweldige speler, hun capaciteit niet kan gebruik maken van de beste, als ze niet door elkaar te spelen.Je moet weten dat de verantwoordelijkheid en de wedstrijd.Bijvoorbeeld, om te voorkomen dat de verschillende operationele aanvallend speler moet weten dat als de voorbereiding van de verschillende verdediging lijkt.- een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid moeten controleren of je terug in de ruimte is, rechtstreeks in je gezicht, de bal naar in de regio ’s en in het centrum.Op deze lijst moeten stoppen om de spelers te weten dat hij… En zei dat ze stoppen met verdedigen tegen… Omdat het mogelijk is of aan het einde van elke keer anders bepaald spel is afhankelijk van de verdediging lijkt.
Je moet de naleving van de organisatie of waar ze voor werken die zijn vastgesteld in het Protocol en het beleid van de school.Niet de laagste gemiddelde, in de wet of de vernietiging van drugs beleid, bijvoorbeeld, kan je pauze of het hele team geschopt.Elk van de scholen, instellingen, organisaties en de coach heeft zich aan de regels houden.Bruce, het onderwijs, door middel van: de ontwikkeling van de persoonlijkheid van de positieve coach erfgoed van de auteur van een boek, dat de meerderheid van het beleid en de regels van de belangrijkste onderdeel is van atleten blijk moeten geven van discipline, respect en eerlijkheid.
Het hoge niveau van lichamelijke nodig om te slagen.Dan zijn concurrenten en z ’n team sneller, sterker, slimmer, kan leiden tot een toename van de kans van slagen van het team.Als een speler niet voldoende capaciteit in het spel houden, z ’n technologie is waardeloos.Veel coaches en spelers voor de opleiding op het gebied van opleiding, in het laagseizoen verantwoordelijk is.