De reactie op de lessen van de geschiedenis van de Mexicaanse griep

Het thema van dit verslag
De dichtstbijzijnde post
Wees de tsunami
Toelichting: Vard tonen?De heksenprocessen van
Noot: Bell heks.
Toelichting: kabeljauw oorlog
Noot: De overvaller.
Noot: Robert Charles Riots.
Noot: in slcc dat historische fictie.
Noot: molly.
De moderne Olympische spelen: live!
Toelichting: John Brown – is dat…
De geschiedenis is gevuld met dodelijke infectieziekten voorbeeld, dat is de reden waarom het voor ambtenaren van volksgezondheid terug te gaan naar de strategie van de Mexicaanse griep.Het Centrum voor ziektepreventie en – bestrijding (CDC), bijvoorbeeld, heeft die de hulp van Dr. Howard Markel ‘, op de Universiteit van Michigan medische verslag van historici en kinderarts, CNN.Onderzoek op het gebied van 1918 Markel heeft een uitbraak van aviaire influenza, de niet – ingrijpen (organisaties zonder winstoogmerk) onder deze omstandigheden het beste werken.
Markel, instellingen zonder winstoogmerk, zoals de sluiting van scholen, openbare bijeenkomsten, met de isolatie van patiënten in de verspreiding van de epidemie, wonder van het vertragen van de ziekte het werk in 1918.Natuurlijk, de epidemie zo spoedig mogelijk ideale reactie is een vaccin, maar dan langzamer.Maar Markel wijst erop dat, vanuit het oogpunt van de geschiedenis, de epidemie ambtenaren van volksgezondheid om een vaccin te kopen.
In de epidemie, de tijd is van onschatbare waarde.De geschiedenis heeft ons ook gezegd dat voortijdig de vaccinatie zal rampzalige gevolgen hebben.De epidemie van 1976 om bewijs te leveren van het verslag.Dat jaar, toen een legerbasis in New Jersey is de Mexicaanse griep aanvallen, ze is al op de rand van de ambtenaren over besmettelijke ziekten (dat we vandaag behandelen en verschillende situaties).President Ford heeft een vaccinatieprogramma ‘s, maar helaas is dit vaccin worden gevonden, die met het syndroom van Guillain – Barr… En een potentiële dodelijke ziekten en verlamming.
Maar de geschiedenis van de markt is optimistisch.De tijd die hem zeggen: “we toezicht, de methoden en de beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg nog nooit beter dan dit.” hij zei dat we het vertrouwen in de regering, wees geduldig.
Bezorgd?Vanuit historisch oogpunt troost:
Het meest populaire 10
De pest is hoe de rol van de
Heeft de pest.
Een afdruk | datum