Wat is geavanceerde basketbal, rijden naar de basket?

De Schutter van de productieve verdienen de krantenkoppen van basketbal, en voor een goede reden.Het is niet gemakkelijk de krat altijd scoren.Ten eerste, moet je snel terug uit je weg en ze probeerde te stoppen of beroven van je ballen.Als je dat doet, en je gaat naar de “boom”… Die willen stoppen je schiet je tegenstander, maar vaak laat in de rug tegen je, om je mee te nemen naar de vrije worp, en niet op een gemakkelijke lay – up.Om een grote score, je moet een van de eerste actie, zodat in een mand.
Als hij weet dat je heen gaat, is het moeilijk om je over hem.Als hij zo snel, hij komt jouw weg, of je gedwongen een aanvallende fout, ofwel.Maar als je in de muziek een kruising… Kan je hem laten raden.Cross is een relatief eenvoudige actie, je… Op een manier om je terug in de richting van de helling, en dan snel… Door je lichaam en het hoofd in een andere richting.Als het bevriezen van nauwkeurig afgerond, kunnen concurrenten in hun baan.
Spring niet in basketbal is een relatief nieuwe maar van de gebruikte technologie.Het heeft vele toepassingen.Het kan je helpen om te voorkomen dat het tot een verdediger.Het kan je helpen snel hun geld in een betere positie van de score, dit zal je helpen het verlies van een bewaker.Kan je stoppen met aan het einde in de rij om je… En dan in een actie uit de vloer in een andere richting te springen.Je moet stoppen met je in onmiddellijk na te springen, of je wordt opgeroepen om op reis te gaan.
Is dat op dat tegenstanders van een methode die je neergeschoten.Als je nu alles in het werk om aan de mand, zie je een behoud van de bal, zet je voet in de lucht, te beginnen met de strek je ballen, net als je wilt vechten, net als een bal.Maar toen hij bij de blokken, geef de bal terug, om je lichaam op z ’n arm je skiën in de mand.En dan neem je de bal terug te draaien… Het verkeer in de mand.
Die is van een moeilijk te begrijpen omdat het nodig is de bal, volle kracht vooruit, toen de bal in de zachte aanraking.Maar dit is het hoogste percentage van het creëren van een doeltreffende manier.Als je rijdt naar de basket, zag in de mand van de regio ’s wordt druk, met één hand de bal boven haar hoofd, zachtjes de bal naar de basket.Om een groot deel van de boog voor je schiet door je vingers om te voorkomen dat het zachtjes in het middelpunt van de mand – of zien.