Moge hij rusten in vrede, 厄尼·巴尼斯 “Dank je”

De post van vandaag een beetje aan een dat ernie Barnes, man.Hij is een professionele Football speler en schilder, twee van je zijn gewoonlijk niet de professionele contacten.Barnes heeft 1964 en 1965 van de Denver broncos, slechts $13.500 per seizoen terug.Hij heeft in Canada in de mustang, voordat je z ’n enkels, bijna aan het einde van zijn carrière.Van de vele spelers, dit is het einde van het verhaal… Is de Barnes, dit is interessant.
Barnes was een kunst liefhebbers van North Carolina, in de centrale universiteit studeert kunst.Toen hij in rugby spelen, zal hij van andere spelers, zei dat “tekeningen zou helpen als ik begreep ik mensen met pensioen.” hij had kort voor de Football League vóór het verlaten van de officiële kunstenaars in de hand van de eigenaar en de Oakland raiders afl (in de tijd van de commissaris al Davis).
Verhuisde naar Los Angeles kunstacademie Barnes en blijven schilderen.Aanvaarding van de grondwet in Atlanta een interview, Barnes zei:
De sport brengt mijn gave is versterking van de zintuiglijke waarneming en het begrip van mijn lichaam in de ontwerpresolutie voelen. “.In zekere zin is het voetbal van de menselijke anatomie les van de hoge kunst.
Helaas is drie dagen geleden in Los Angeles, Barnes stierf aan een zeldzame bloedziekte complicaties.De Verenigde Staten verloren een echte passie voor kunstenaars en een goede ziel.Barnes kan de meest beroemde schilderij is z ’n 1971 “suiker huis” – in de jaren 70 TV Comedy “geweldig” aan het einde van het gebruik van de kredieten van de suiker in z’ n hut “, omdat bijna alle foto ‘s, gesloten ogen ogen.Dat is de kunstenaar het citaat…
“We voor elkaar de ogen.”
Mr. BARNES, rust in vrede.Je zal het missen.
De kunst van de Nfl draft. Hoe werkt het komedie
Op deze post betreft: