Voor de uitoefening van programma ‘s

Een goede werper dan een bal vangen en geef de bal werpen is veel belangrijker.Je moet ook sterk genoeg voor de beweging, de fysieke eisen voor te bereiden.In de loop van het spel te hurken stond er al 100 keer, gooi die tweede honk renner probeerde te stelen… En de platen, blokken van een honk probeert te scoren.Een programma ter verbetering van de uitoefening van je kracht en behendigheid kan je helpen effectief gebruik te maken van Je positie.
Hurken is een oefening voor de benen, moeten in het spel, maar tegen de achterwand van een volledig seizoen.Hier kan een BAR op je rug, een halter aan beide zijden van het lichaam of gewoon je eigen gewicht.Doe een kraakpand oefenen met mijn voeten op de schouder, buig je benen, breedte van elkaar, totdat het Bovenbeen en parallel met de vloer.De lage herhalingen doen, met meer bevoegdheden om kracht en omvang, en met een lager gewicht gewicht en kracht en uithoudingsvermogen.
SIDE – kick zal bijdragen tot de versterking van de horizontale beweging spieren catcher nodig.In het stof moeten aan beide zijden van de horizontale beweging snel worden geblokkeerd, is het van cruciaal belang is in een veld.Handen op de heupen te staan, of een hand ‘, en dan aan beide zijden in een val.Op dit punt, kan je een stap terug in je been of versterking van SPRINT en rechte benen beginnen en op deze weg voort te gaan.In elk van beide partijen de vertegenwoordigers uit een gelijk aantal.
– is een van de belangrijkste aspecten van de ontstoffingsinstallatie.Barrière te gooien en draaien met de loper moet je snel op je voeten.Op het gebied van de opleiding bij de voeten niet bijdragen tot een verbetering van de snelheid en coördinatie van de capaciteit.Beide voeten tegelijk op de praktijk in te springen, met een combinatie van verschillende voet.
De onderste helft is het parachutespringen en de oprichting van een uitbraak van een doeltreffende methode voor de benen van kracht.Je kan door eenvoudige springen zo hoog mogelijk herhaalde uitvoering lage opleiding, of je kan het opzetten van specifieke opleiding.Spring op en neer is de Bank een doeltreffende actie, zoals elke sprong als een half lichaam omdraaien.
Versterking van het bovenlichaam zal je armen en schouders, is het nuttig om je arm sterk alle gooit al doen.De bal met beide handen gebruiken, de uitvoering van de explosie gooien, gebruik je armen en benen van kracht wordt.Laat de bal tegen de muur aan de kant van een muur, op het hoofd, en gooien, en het viel op de grond.Je kan ook door de explosie in elke herhaling van de push – ups op de vloer.