Hoe lang is een colonoscopie?

De colonoscopy was de dokter om de observatie van de dikke darm en een methode voor het rectum.Met een mini – camera ’s in de buis in het lichaam, laat de dokter in dat gebied.Om een duidelijk beeld van de patiënt moet worden voorbereid, 24 tot 48 uur vloeibaar dieet.De patiënt kan alleen zuiver drinkwater, thee, koffie, SAP, zuivere sport drankje spanningen en zonder vet bouillon.De patiënt moet vóór de operatie, meestal in een avond met laxantia, om een einde te maken aan alle belemmeringen en klysma ‘s.
In de meeste gevallen colonoscopie nodig van ongeveer 30 tot 60 minuten.De dokter zal een lange, flexibele buis, genoemd in de anus van patiënten colonoscopie en dikke darm.Naast het verstrekken van interne beeld, kan ook om een einde te maken aan de problemen van regio ’s en kooldioxide, om te voorkomen dat oog.En colonoscopie, dokter kan ook de verwijdering van pre – kankerachtig poliepen biopsie.Na de operatie zal in het ziekenhuis met een tot twee uur te herstellen.
Als een man op de leeftijd van 50 jaar, ze elke 12 tot 18 maanden moet een colonoscopie.Als je een familie poliepen of kanker eerder beginnen met de geschiedenis, de operatie moet, eventueel in 35 of 40 jaar oud.