New Jersey toeristische revolutie trajecten:

De revolutionaire oorlog weg in New Jersey is een moeizame weg van George Washington, in verband met de generaal in de revolutionaire oorlog de meest belangrijke overwinning van de eerste vier keer.
Historici in New Jersey, genaamd “de Amerikaanse revolutie van de cockpit”, omdat de meeste op het grondgebied van de oorlog woedt.Het grootste deel van de tijd in de oorlog, dit is de voorkant.Dit 90 kilometer, te beginnen in trenton, een einde te maken aan de houder in Oost – vers, vertelt het verhaal van een inspirerend verhaal.Ondanks de moeilijkheden, de George Washington en z ’n versleten, slecht uitgerust, de opleiding van de band te slim af te zijn van zijn, zijn ze van Groot – Brittannië en hes tegenstander zal uiteindelijk de overwinning in de strijd voor vrijheid.
Als je na Washington stappen, hij en z ’n soldaten blijkbaar bijna dood, uit de geschiedenis boeken uit te gaan van een pagina.Je zal naar het behoud van goede huis in Washington blijven tijdens de in maart, waar hij van plan zijn risico ’s en de wanhoop van de strategie.In het museum, dan zie je dat de oorlog voor projecten die verband houden met de oorlog als één van de oorspronkelijke documenten ondertekend, Washington, authentieke Britse soldaten vijand een rode jas, soldaten met de burgers in hun dagelijks leven van gereedschap en apparatuur.
In het koloniale verleden, je kunt wandelen in de historische stad Lambert, in de straten van de heup van ambachtelijke winkels, kunst en antiek, mooie huis.Tijd om te lopen op een kilometer of twee langs de Delaware raritan langs het Kanaal en tegen de achtergrond van een State park.In de revolutionaire oorlog, kleine koffie, koffie en een ijssalon zijn erg rijk.
Hier is een revolutie in de weg: Washington New Jersey campagne.
Het nationaal museum van New Jersey naar Washington de Delaware: door de beroemde schilderij van de replicators.Washington en zijn officieren is een vastberaden houding, op de Delaware rivier in de storm, vloedgolf roeide naar de kust van New Jersey.Hoewel de historische nauwkeurigheid is verdacht, maar het kan je helpen de nacht dat voorbestemd.
De oude kazerne museum: een tolk te creëren en het Verenigd Koninkrijk en van z ’n leven in trenton in de revolutionaire oorlog tijdens de eerste maanden van het leven in het leger.Trenton campagne Jubileum is elk jaar een weekend na Kerstmis, de president zal zijn voor het festival elk jaar ter gelegenheid van de taart van George Washington.
Washington State park: 841 door een hectare landbouwgrond en bossen, het behoud van de veerboot op Johnson park in het leger, Washington in New Jersey kust geland.Johnson de veerboot er 1740 jaar, kan voor de Washington had kort als het land van de zetel.Verspreid over het continent weg, een zes meter van de weg van de beboste en is van mening dat, het leger naar trenton in Washington plaats.
Lambertville: een van de belangrijkste industriële stad, Lambert, is een modieuze weekend bestemming.De toeristen rond de conserven van Victoriaanse Street, op zoek naar de plaatselijke kunstenaars van de delicate kunst en antiek.
En: een klein dorp in de 17e eeuw te vestigen, met handhaving van het oude charme.Grote Witte Huis, in de schaduw van de torenhoge esdoorn, met uitzicht op de enorme tuin.Het café en café kan verleiden je stoppen.Op 23 juni 1778, Washington en zijn officieren (met inbegrip van markies de Lafayette in de strijd voor een ontmoeting, hopewell,.
Princeton slagveld State park, Princeton deel van het slagveld opgenomen in Princeton slagveld State park.In januari van elk jaar opnieuw gebeurt hier de strijd van Princeton.Het bezoekerscentrum die Amerikanen hier winnen.Dit centrum heeft Thomas Clarke ’s huis, hij is een Quaker boeren in 1772, hij bouwde twee witte kader.In een gevecht, het voor de Amerikanen.
Princeton – Universiteit van Princeton: als de locatie, het is een mooie stad, in de buurt van een reeks in de winkels.De attracties zijn twee missen de torenhoge Princeton schetst een monument voor de bestrijding van de snelweg, de Universiteit van Washington en de kapel mooie glazen ramen.President James Madison, 1771 klassen in de juridische raam schieten.
Monmouth State park, met inbegrip van het park in de omgeving van een spectaculaire, herstel van de boerderij, en een bezoekerscentrum.Het bezoekerscentrum toont de strijd van monmouth relikwieën.In de legende van Mary vertoont nog Ludwig Hays, wie is molly pitcher heeft het eeuwige leven.Het leger gaf haar naam, haar water geven ze een verschrikkelijke strijd van de warme dag.Volgens de legende, vanwege de hitte. En haar man heeft een kanon.
De revolutionaire oorlog weg biedt een bemoedigend begin van de bestuurder, voorziet in New Jersey en de revolutionaire oorlog verhalen.In dit niet – officiële route nog een lange weg, naar een van de meest mooie, charmante dorp en charmante museum.
90 km lengte:
Om drie uur de tijd.
In New Jersey, het:
De stad in Princeton, behoudt het: en, Lambertville
Rekening te houden met: de chauffeur kan op elk moment worden uitgevoerd.Echter, het bezoekerscentrum kan in de kou dagen gesloten.Check de voorkant.Maar in de loop van het jaar, park open te houden, zodat je je kan lopen in de strijd.