Een belangrijk basketbal wedstrijd moet nog van 10 ding.

Basketbal is niet alleen een verzoek doen om je lichaam en bereid zijn om te spelen.Je kan een paar uur van de technologie en de fundamentele beginselen, maar als je niet van plan bent om naar de concurrentie vanuit verschillende hoeken, is moeilijk voor je om te slagen.UCLA legende coach John wooden zei ooit dat het niet bereid is gedoemd te mislukken.Je in een belangrijke wedstrijd voor de gewoonte van invloed zal zijn op de prestaties van je.
In de praktijk blijkt, niet de moeite om het verkeer slechts kans van slagen zal je pijn doen.Heb je gehoord van je coach zegt dat je moet spelen volgens de snelheid van de opleiding.De juiste opleiding en actief in beginsel kan je niet alleen je beter maken, maar je kan die in het spel en de scène.
Een efficiënte coach zou de tijd voor je team klaar voor een wedstrijd.Weet je nog van die spelletjes, zodat je niet de tijd om je ergens zorgen over moeten spreken.Zo kan je concentreren op andere aspecten van het spel.
Een goede teamgenoot laat de spelers hem beter.Een belangrijke wedstrijd misschien verleid je probeerde over te nemen en te veel te doen.Door de vaststelling van het scherm, delen de bal, mobiele open te doen geven.Elke eigenschap maakt je team gemakkelijker te maken, in de meeste gevallen, je krijgt een bonus.
Zelfs als je klaar om te gaan, je lichaam niet werken als je niet zorgen voor de juiste brandstof.Als een speler, je moet elke dag om de handhaving van een gezond dieet, en niet alleen in een grote wedstrijd van de dag.In het spel van twee uur voor de maaltijd koolhydraten eten, laat je eten er tijd en energie.
In een grote wedstrijd op de avond voor de rest wel erg moeilijk om te slapen, maar het betekent dat je lichaam en geest worden sterker, dit zal je beter concentreren.De kracht van de middelbare school coach Alan Stein zei acht uur slaap, de avond voor de opleiding of de wedstrijd.
Het klinkt heel duidelijk, maar onthoud voor de wedstrijd van vanavond op je schoenen, uniform en je kan een uitrusting nodig.Zo kan een einde maken aan onnodige inmenging, maak je klaar voor de wedstrijd in de psychologie.
Warming – up is gebruikt voor het verkrijgen van moeten zweten, ontspan je spieren, je zachte, begint de wedstrijd.Niet alleen in het geval van niet bereid zijn de warming – up.Duw jezelf zodat je klaar om uit te gaan van de stem van de tijd begon te spelen.
Veel spelers tot verstikking van de grote wedstrijd is omdat ze in het geval van angst en bezorgdheid.Dat is meestal omdat de speler niet klaar voor de wedstrijd, met de negatieve houding in plaats van zelfvertrouwen te denken.Als je al helemaal klaar voor, en laat het spel om je te vinden.
In de ogen van het publiek een belangrijke wedstrijd en niet veel mensen kunnen doen.Voor de wedstrijd in de kleedkamer van de tijd door met de muziek of andere manier om jezelf te inspireren.
Als je al het mogelijke heeft gedaan om ervoor te zorgen dat je er klaar voor, het spel zelf zou gemakkelijk moeten zijn.Basketbal is leuk, maar de spelers, de druk die ze vaak te laat.Ontspan je en vertrouwen, voor de voorbereiding van de werkzaamheden van de concurrentie zal beloond worden.