De eisen van de middelbare school basketbal coach

In de Verenigde Staten 2004, 650 miljoen atleten en 800.000 coach bij sporten, in het kader van de nationale federatie van verenigingen van de middelbare school.Maar coach, coach voor de middelbare school in sport, moeten bepaalde voorwaarden worden voldaan.De honkbal trainer, er moeten bijvoorbeeld de ervaring en de huidige certificatie, samen met onderwijs en naar vermogen.
De ervaring van de middelbare school basketbal coach nodig is om onderwijs en eerdere ervaringen.Bijvoorbeeld, de meeste middelbare school basketbal coach een middelbare school diploma of een diploma, en over een paar jaar op een laag niveau, coach.Eerdere ervaringen en de begeleiding van jonge team aan de middelbare school basketbal coach van de ervaring van de middelbare school speler begeleiding nodig.
Elke lidstaat heeft zijn eigen certificering verordening.Zoals de vereniging van alle activiteiten op school, Nebraska om coach te nemen of de voltooiing van een online – regels de vergadering.Deze regel heeft betrekking op de komende Conferentie van de seizoensgebonden geen nieuwe regels op het gebied van of bijzondere aandacht.Sommige lidstaten ook eisen dat elke twee tot drie jaar een keer naar een kliniek, kampen of school.De Coach op school moet ook een EHBO – en EHBO certificaat.
De middelbare school basketbal coach is meestal de gecertificeerde leraren.De mogelijkheid om door de verschillende oefeningen en opleiding in basisvaardigheden en mechanische, om ervoor te zorgen dat de fundamentele vaardigheden leren op school atleten.Ter aanvulling van de vaardigheden van de wedstrijd, coach met de geest van de sport en de geest van samenwerking en concurrentie vermogen van het team.
Scout is van de fundamentele eisen van de middelbare school basketbal coach.- met inbegrip van jonge spelers en onderzoek op het gebied van de tegenstander.De tegenstander op verkenning, een middelbare school coach voor de ontwikkeling van een plan voor de bestrijding van een team van sterke en zwakke punten.Dit is ook in de race om de flexibiliteit van de coach.Deel te nemen aan de formele onderwijs kunnen verbeteren van de coach seminar ter verbetering van het vermogen van het vermogen van de scouts coach.