Op de keeper de dragen?

De keeper is voetbal op het gebied van mensen met hun eigen handen, terwijl de spelers niet gestraft.Ze zijn nog erger dan de andere spelers een ander uniform.Ze kunnen staan, en ambtenaren van andere spelers, en zich te beschermen tegen het kwaad.
Dat is voetbal uniform door de FIFA, de instellingen voor het beheer van de beweging.De FIFA is het spel van de wet vereist dat alle spelers, met inbegrip van de keeper, een shirt en Broek en shirt, sokken, beenkappen en schoenen.Een speler is toegestaan ondergoed en ondergoed, maar ze moeten van dezelfde kleur als de kleren.
Afgezien van de fundamentele regels van de eenheid, de keeper moet shirt, is door de twee teams en een onderscheid te maken tussen verschillende en in die kleur.Deze regels kunnen ambtenaren en de spelers op de plek van de keeper op elk moment in het rond, met inbegrip van de doel groep wapens.Nou als er twee doelman. Dezelfde kleur.In de facultatieve uitrusting, kan je korte broek en een broek voor de doelman.Shorts vaak dan gewone voetbal shorts, om een betere bescherming te bieden, als je duikt om te voorkomen dat een schot.Een lange broek ontwerp voor de keeper meer bescherming, maar je zou denken dat ze rustig moet je verantwoordelijkheid.
De handschoenen, dat bijna is onmisbaar voor een concurrerende doelman.Bescherming van de handen van je handschoenen, vingers en pols van schieten in de lange en korte, voor zover dat kan, in de buurt van 100 kilometer per uur.De doelman kan een latex handschoenen vormen van flexibele slots vingers en handen.Voor de kinderen van de keeper de handschoenen, en als NIKE Adidas merken van productie, de kosten van ongeveer 20 dollar.
De FIFA – regels van de uitrusting in het algemeen door de universiteiten en instellingen voor het beheer van de middelbare school voetbal.Enkele uitzonderingen hangt af van de leeftijd of de veiligheid.Bijvoorbeeld, de middelbare school Football spelers op de middelbare school, door de nationale vereniging van de federatie zijn shirt, Broek en schoenen, nieuwe bewaker is een passende omvang voor de leeftijd.De bewakers van het scheenbeen kan niet hoger zijn dan 2 cm boven de enkel.Om de doelstelling van bescherming van de FIFA – apparatuur, geen risico vormen voor de andere spelers en andere spelers.Dus, de hoed, het masker, bril, knieën en arm… Is van een zachte, licht en de vulling is goed.