De rol van de botten, gewrichten en spieren speerwerpen.

Een sterke, gezonde spier systeem nodig is bij de speer.Skeletspierstelsel – onderdeel van de botten, gewrichten en spieren…… in de speer, speelt een belangrijke rol in het versterken, met inbegrip van het uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en wendbaarheid.De speer is voor iedereen een grote vastberadenheid nodig en de fitness training.Raadpleeg dan uw arts voordat u de speer.
De speer is een hoge tolerantie van de activiteiten, in het verkeer, met inbegrip van het hele lichaam als een speer gooit.De macht van de bovenste ledematen en de flexibiliteit van de speer die lift nodig, en snel.De kern van de buik, of, in het lichaam en de elasticiteit van kracht.Het onderlichaam kracht en flexibiliteit biedt een solide basis, om snel en nauwkeurig kan worden voltooid.
Kracht en uithoudingsvermogen in de spieren, de aard van de speer.Gezonde, sterke beenspieren noodzakelijke groei, hoge intensiteit van uitvoering van SPRINT, leiden tot een efficiënte gestemd.De bovenarm en de schouderspieren uithoudingsvermogen en de liquiditeit van de snelheid en de vorm van het besluit met een rol spelen.De arm van de spieren, met inbegrip van de hand, verhoging van de grip van de snelheid en de verbetering van de speer gooit.Een adequate aanpassing van het hart en de longen spieren nodig is en een sterke deelname van de beweging… Van de speer van de ademhaling.Een buik – spieren in de voorbereiding van die weg te gooien en de verbetering van de basis die afstand bovenlichaam.
De uitvoering van een passende verlaging van de risico ’s zijn speer, gezamenlijke moet sterk en flexibel, voorzien in een breed scala van sport.De schouder moet flexibel worden terug na de eerste speer arm van de voorbereiding en de speer, schuin omhoog.Dat draait om de vrijlating van de speer in de schouder.Een sterk en flexibel voor de vrijlating van de elleboog van de speer proces correct en snel.De passende vorm in de preventie van schade, speelt een belangrijke rol.Het been, met inbegrip van heup -, knie – en enkel, flexibel moet zijn, kan een hevige SPRINT niveau, steun en het anker gooien.
De speer niet zonder gezonde, sterke botten.De densiteit van het bot en de intensiteit van de onderste ledematen zijn verplicht om in fase van SPRINT nodig, hoge snelheid, voordat de speer.Sterke benen onder het gewicht van het lichaam en de botten worden verankerd in de speer.Sterke armen botten meer beweging in de verbetering van de efficiëntie en de handhaving van de speer.
De verschillende projecten, rekening moet worden gehouden bij de voorbereiding van een speer.De juiste snelheid niveau wordt vastgesteld in de vorm van versnelling en speelt een belangrijke rol, het voorkomen van schade, zoals ellebogen en schouders af.Gelet op de geest van je en je schouder, elleboog – of aanpassing te gooien in een niet de juiste hoek.